Menu Sluiten

Verhuur Verwarming

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Dé industriële groothandel voor professionele vakmensen

Goederenbehandeling

Voor professionals uit de bouw-, land- en tuinbouw-, evenementen- en industriële sector importeren, exporteren en verdelen we hef- en hijssystemen die het verplaatsen en tillen van zware lasten eenvoudiger maken. We vullen onze ruime voorraad steeds aan met kwaliteitsproducten en topmerken.

Industriële verwarming

Ook voor industriële verwarming kunnen professionele vakmannen bij ons terecht. We zijn exclusief verdeler van het merk Arcotherm, dat vaste en verplaatsbare warmeluchtgeneratoren ontwikkelt. U kunt de toestellen zowel huren als kopen in onze industriële groothandel, indien gewenst komen we hem ter plekke installeren en ook voor het onderhoud kunt u op ons rekenen.

Daarnaast bieden we ook bouwdrogers aan die vocht in muren, vloeren en plafonds bestrijden van renovatie- of nieuwbouwwoningen.

Industriële gereedschappen

In onze technische groothandel vindt u bovendien elektrische gereedschappen. Ook hier streven we naar de beste kwaliteit en zijn we exclusief verdeler van het merk HiKOKI. Werkt uw elektrisch gereedschap niet naar behoren of is het defect? Laat de herstelling over aan onze bekwame vaklui.

Heffen & Hijsen

Zware lasten verplaatsen, heffen of hijsen kan risico’s met zich meebrengen. Met onze machines en toebehoren van de beste fabrikanten trachten we de job zo eenvoudig en veilig mogelijk voor u te maken.
Bekijk ons gamma

Warmeluchtgeneratoren & Bouwdrogers

Bezit u een grote opslagplaats, kwekerij of andere grote ruimte waarvan u graag de temperatuur wilt regelen? Bent u actief in de bouwsector en zoekt u een oplossing voor vaak voorkomende vochtproblemen? Bij Verhelle kunt u zowel warmeluchtgeneratoren als bouwdrogers kopen en huren die de klus snel klaren. Vind het toestel dat u nodig heeft

87230008723000

Meer info

tags: Tent Verwarmen – Opslagplaats Verwarmen – Evenement Verwarmen – Verwarming Voor Evenementen – Serre Verwarmen – 

Wenst u meer info over verhuur verwarming kijk dan vlug op https://www.verhelle.be/ | voor verwarming verhuur is Verhelle bvba een goede partner

Heffen En Hijsen | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verhuur verwarming

skip to content home te huur te koop kantorencomplex kantoorvilla over ons contact zoeken naar faq items aan het laden… Kantorencomplex de oude school kantorencomplex de oude schoolsecurity.creactivt ligging midden in de driehoek brusselleuvenmechelen en op een boogscheut min. Van de nationale luchthaven gelegen is deze groene oase van rust een ideale werkomgeving. Het kantorencomplex is gelegen aan de aarschotsebaan te kampenhoutrelst. De uiteinden van de aarschotsebaan komen uit op resp. De haachtsesteenweg n brusselhaacht en de leuvensesteenweg n mechelenleuven. De locatie is erg rustig gelegen en grenst aan landbouwgronden verhuur verwarming zijn in trek Horeca en broodjeszaken met leveringsmogelijkheden bevinden zich in de nabije omgeving. Op nog geen m situeert zich het park van relst waar s zomers de in de ruime omgeving gekende parkfeesten georganiseerd worden. Gemakkelijke verbinding naar mechelen n leuven n antwerpen via e brussel e n. Modulair te huur in u.

ik zoek maak een keuze airco chillers verwarming boilers ventilatie bouwdrogers voor mijn maak een keuze zoek u bent hier home gt airco airco huren nummer in nederland voor airco huren backup service te huur voor korte of lange termijn snelle en vriendelijke dienstverlening zuinig in gebruik vestigingen over heel de benelux hoge koelcapaciteit groot assortiment airco s te huur uitbreiden… aanvragen monobloc airconditioners watergekoelde airconditioners split airconditioners verdamper koelers rooftop airco huren industriale ventilatoren chiller huren kies per toepassing airco huren onze airco s onze service faq airco huren andrews sykes heeft reeds decennialange ervaring in het verhuren van airco en koeling in de benelux De diversiteit van verhuur verwarming Onze mobiele airconditioning units zijn speciaal ontworpen voor de verhuurindustrie en voldoen aan alle laatste milieueisen en aan de nieuwste ontwikkelingen. Met onze jarenlange reputatie en concurrerend.

Bericht over Verhuur verwarming

home verhuur verkoop realisaties vragen contact home verhuur verkoop realisaties vragen contact contact warmte altijd en overal in vlaanderen en walloni verwarming snel een eenvoudig gehuurd vindt hier uw huurtoestel rent a boiler up to mw rental heating rent your heating here de warmtecentrale die voldoet aan uw eis mobiele stookplaatsen op maat meer info over onze stookplaats oplossingen robuuste toestellen specifiek voor verhuurmarkt huur verwarming voor uw project contacteer ons ervaring en brede kennis dermac verwarming tijdelijke en vaste installaties. Contacteer ons scrollen huur of koop uw verwarmingsinstallatie. Tijdelijke en vaste warmteinstallaties. Iedere vraag naar warmte weten wij op te lossen. Bij ons kunt uluchtverwarming en waterboilershuren of kopen. Ontdek ons gamma. we laten u niet in de kou. Wij bij dermac willen uw b.