Menu Sluiten

Grote Betonpompen

Van Loo Technics staat als officieel servicepunt van Schwing-Stetter voor een uitstekende service. We beperken ons niet tot enkel de verkoop, we staan erop dat elke machine bij aflevering voldoet aan de Belgische wetgeving.

Betonpompen, Betonmixers en Pompmixers

Schwing Stetter is een topmerk van Duitse oorsprong. In hun gamma vind je betonpompen en betonmixers. Kenmerkend voor hun machines zijn de hoge inruilwaarde.

Van Loo Technics is jouw ideale Schwing-Stetter partner. Wij zijn uw verkooppunt voor alle nieuwe betonpompen en betonmixers, en als servicepunt voor België helpen u ook verder met alle officiële Schwing-Stetter onderdelen. Wij zijn vooral werkzaam in België, Nederlands Limburg en Brabant.

Onze producten

Onderhoud

Dankzij onze kennis en de goede samenwerking met allerhande merken zoals Mercedes, MAN, Volvo, enz… kunnen we aan al uw wensen voldoen.

Wisselstukken

Ons magazijn is uitgerust met de meeste onderdelen voor zowel betonpompen als mixers, deze kunnen zowel afgehaald, opgestuurd als gemonteerd worden in onze werkplaats. Wij werken enkel met originele onderdelen.

Lees meer

Van Loo Technics staat als officiëel servicepunt van Schwing-Stetter voor een Uitstekende Service

92446789244678

More info

tags: Betonpompen – Betonpomp Kopen – Betonpompen Schwing Stetter – Schwing Stetter Betonpompen Op Vrachtwagen – Schwing Stetter Betonpomp – 

Wenst u meer info over grote betonpompen kijk dan vlug op https://schwing-stetter.vanlootechnics.be | Grote Betonpompen

Bouw | Betonpompen | Bouwmateriaal | Betonverwerking | Betonwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Grote betonpompen

home bouwputbeschoeiingen funderingstechnieken binnenbeschoeiingen projecten over ons jobs contact offerte soilmixpalen of grondverbetering soilmixpalen zijn in de grond gevormde palen diekleine of middelgrote belastingen kunnen opnemen. We vermengen ter plekke de aanwezige ondergrond met een cementgroutmengsel om deze palen te vormen. Hierdoor krijgen we na de uitharding een paal of twin paal grote betonpompen is gewoon uw perfecte keuze Dit hangt af van de gebruikte boorkop en de gevraagde belasting. Voordelen van dit systeem zijn snelle uitvoering sterke reductie van de grondafvoer geen aanvoer van beton geen opstelling van grote betonpomp trillingsvrije uitvoeringsmethode van rooyfbt bvba beschikt over boorstellingen die kunnen worden uitgerust met enkel en dubbele boormotors v.

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation mobile home nieuws over ons betonpompen transport projecten vacatures contact nl fr menu nl fr kruimelpad home betonpompen betonpomp meter betonpomp meter main navigation desktop home nieuws over ons betonpompen transport projecten vacatures contact omschrijving een betonpomp met een zeer groot bereik alsook vermogen om beton te verpompen. Zijn stempel breedte is meter kleiner dan zijn grote broer van meter maar kan desondanks toch deze grote afstanden overbruggen. Daarnaast is deze pomp ondanks zijn grote lengte ook zeer mobiel door de meesturen assen. De ideale oplossing bij een beperkte toegankelijkheid Onze aanbeveling m.b.t. grote betonpompen deze betonpomp kan gecombineerd worden met onze .

Bericht over Grote betonpompen

toggle navigation trawobo nieuwbouw amp verbouwingen projecten amp immobilin dakwerken betonpompdienst contact te renoveren woning met bijgebouwen en zeer grote tuin verkocht aangemaakt op laatst aangepast op ref pand groote m slaapkamers slpk afdrukken terug naar overzicht adres van het pand bockstaele sintlievenshoutem beschrijving deze woning beschikt over een grote tuin op een zeer rustige prachtige locatie doch dichtbij de markt winkels scholen openbaar vervoer de woning staat op een grondoppervlakte van maar liefst m en beschikt over bijgebouwen. Ideaal voor dierenliefhebbers. De tuin weide is ook achteraan met de wagen toegankelijk doodlopend weggetje. De grote woning m is te renoveren maar biedt heel wat mogelijkheden momenteel bevinden zich op het gelijkvloers een inkomhal leefruimtes vernieuwde keuken zeer ruime garage badkamer en berghok. Op het verdiep treffen we slaapkamers overloop en toilet. Eveneens is een zolder en droge kelder aanwezig. Bent u .