Menu Sluiten

Huur Verwarming

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Dé industriële groothandel voor professionele vakmensen

Goederenbehandeling

Voor professionals uit de bouw-, land- en tuinbouw-, evenementen- en industriële sector importeren, exporteren en verdelen we hef- en hijssystemen die het verplaatsen en tillen van zware lasten eenvoudiger maken. We vullen onze ruime voorraad steeds aan met kwaliteitsproducten en topmerken.

Industriële verwarming

Ook voor industriële verwarming kunnen professionele vakmannen bij ons terecht. We zijn exclusief verdeler van het merk Arcotherm, dat vaste en verplaatsbare warmeluchtgeneratoren ontwikkelt. U kunt de toestellen zowel huren als kopen in onze industriële groothandel, indien gewenst komen we hem ter plekke installeren en ook voor het onderhoud kunt u op ons rekenen.

Daarnaast bieden we ook bouwdrogers aan die vocht in muren, vloeren en plafonds bestrijden van renovatie- of nieuwbouwwoningen.

Industriële gereedschappen

In onze technische groothandel vindt u bovendien elektrische gereedschappen. Ook hier streven we naar de beste kwaliteit en zijn we exclusief verdeler van het merk HiKOKI. Werkt uw elektrisch gereedschap niet naar behoren of is het defect? Laat de herstelling over aan onze bekwame vaklui.

Heffen & Hijsen

Zware lasten verplaatsen, heffen of hijsen kan risico’s met zich meebrengen. Met onze machines en toebehoren van de beste fabrikanten trachten we de job zo eenvoudig en veilig mogelijk voor u te maken.
Bekijk ons gamma

Warmeluchtgeneratoren & Bouwdrogers

Bezit u een grote opslagplaats, kwekerij of andere grote ruimte waarvan u graag de temperatuur wilt regelen? Bent u actief in de bouwsector en zoekt u een oplossing voor vaak voorkomende vochtproblemen? Bij Verhelle kunt u zowel warmeluchtgeneratoren als bouwdrogers kopen en huren die de klus snel klaren. Vind het toestel dat u nodig heeft

87230008723000

Meer info

tags: Tent Verwarmen – Opslagplaats Verwarmen – Evenement Verwarmen – Verwarming Voor Evenementen – Serre Verwarmen – 

Wenst u meer info over huur verwarming kijk dan vlug op https://www.verhelle.be/ | verwarming huur

Heffen En Hijsen | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Huur verwarming

overslaan en naar de inhoud gaan cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie sluiten hoofdnavigatie onze diensten jouw gebouw contact gratis offerte hoofdnavigatie onze diensten jouw gebouw contact gratis offerte nuttige info met deels ben je steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes en wetswijzingen. Blijf op de hoogte gerust op reis dankzij onze voorzorgsmaatregelen met deze tips verklein je de kans op inbraken. De zomervakantie is begonnen en al mochten we de laatste weken genieten van het mooie weer hier sommigen hebben misschien nog zonnigere vooruitzichten in het buitenland. Hoe dan ook het doet goed om er eens een tijdje tussen uit te gaan en de dagelijkse sleur achter te laten. Maar dat is niet het enige wat je achterlaat. Ook je appartement blijft onbewoond achter tijdens de zomermaanden komen woninginbraken beduidend vaker voor.je appartement voor beschermen tegen inbrekers is helaas niet mogelijk maar je .

home verhuur verkoop realisaties vragen contact home verhuur verkoop realisaties vragen contact contact categorien alles recente artikels huur verwarming voor de bouw we leveren werfverwarming zodat de bouw niet dient stil te vallen tijdens de vrieskou huur verwarming raming aanvragen In… Lees meer… Het vervangen van warmtewissellaar in showroom in de kelder van een showroom in brussel diende de oude ketel vervangen te worden wegens… Lees meer… Warmelucht huur verwarming in de koude wintermaanden plaatsen wij een mobiele warme lucht toestel om het droogproces van de brug te versnellen. meer realisaties huur verwarming voor de bouw we leveren werfverwarming zodat de bouw niet dient stil te vallen tijdens de vrieskou. In dit project plaatstenwe mobiele heaters en elctsche verwarmingdie dienden om vorstschade zeker te vermijden en de bouw daedline te halen.hierbij huren ze mobiele warmuchtketels op mazout en kw elektrische verwarmingselementen. dit om het gegele ruwbouw ziekenhuis van verdiepingen op c te hou.

Kundigheid over Huur verwarming

faq veelgestelde vragen wat is een energieprestatiecertificaat of epc het epc is een rapport dat aangeeft hoe energiezuinig een woning is. Kopers en huurders kunnen met het epc een betere inschatting en vergelijking maken van het energieverbruik van woningen. Verschillende parameters zoals orintatie compactheid van de woning en de grootte van de verliesoppervlaktes zijn bepalend voor de mate van energieverliezen. De kwaliteit van isolerende materialen de zuinigheid van de installaties voor verwarming sanitair warm water en ventilatie en de aanwezigheid van hernieuwbare energiebronnen zoals zonnepanelen en zonneboilers zijn eveneens belangrijk De handelswijze m.b.t. huur verwarming De score wordt uitgedrukt in de hoeveelheid primaire energie die er nodig is per vierkante meter bruikbaar vloeroppervlak en per jaar. Deze aanpak zorgt ervoor dat alle woningen goed met elkaar te vergelijken zijn. Daarnaast vermeldt het epc een aantal energ.