Menu Sluiten

Oplossingen Droogbouw

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Afwerkmateriaal voor professionele en doe-het-zelvers

Sleurs Mortels en Gipsen is een groothandel in binnenafwerking voor zowel professionele als particuliere klanten. Alsook verdeler van constructieve mortels voor ruwbouw.

Wij bij Sleurs Mortels en Gipsen proberen steeds te anticiperen. Zo houden wij nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen op de markt in de gaten. Ook geven wij op regelmatige tijdstippen samen met onze leveranciers infosessies in onze speciaal ingerichte lokalen te Houthalen en Pelt.

Daarnaast werd er de laatste jaren flink geïnvesteerd in het rollend materieel. Met de aankoop van onze nieuwe vrachtwagens, voorzien van speciale laadkranen die tot 20 meter kunnen reiken met kantelhaak, zijn wij in de mogelijkheid om onze klanten tot op hun wenken te bedienen. Met 3 vrachtwagens continu op de baan proberen we ook zo flexibel mogelijk te zijn in onze levertermijnen. Zo hebben we onze levertermijnen kunnen inkorten tot gemiddeld 1-2 werkdagen, maar same-day-delivery is al lang geen uitzondering meer!

Ons aanbod:

Onze diensten:

Bijkomend werd er flink ingezet op onze technische dienst. Zo beschikken ze nu over speciaal ingerichte bestelwagens voorzien van alle mogelijke wisselstukken. Hierdoor staan we continu paraat om in een mum van tijd alle onvoorziene problemen op de werf op te lossen.

Kortom: wij zijn klaar voor de toekomst!

31896093189609

More info

tags: Primers – Droogbouw – Sierlijsten – Leveranciers Primers – Handelaars Primers – 

Wenst u meer info over oplossingen droogbouw kijk dan vlug op https://sleursonline.be/nl/ | Oplossingen Droogbouw


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Oplossingen droogbouw

NO AI

contact vragen referenties activiteit home home activiteit referenties vragen contact bavastuc diensten binnen renovatie nieuwbouw buiten binnen lijst lijst share binnenpleisterwerken zijn de afwerking van een woning de stap dichter van een werf naar een huis oplossingen droogbouw passend voor uw onderneming De pleisterwerken bepalen de afwerkingsgraaden het definitieve karakter van je thuis. Wij pleisteren in een eenlagig systeem met gips en cement alsook zijn eventuele sierpleistertechnieken op aanvraag mogelijk voor binnen. Wand en plafond systemen met hout metalstud zijn ook door ons uitvoerbaar inclusief de droogbouwafwerking die bij ons gebeurt door middel van een gans overtrokken pleister plamuurwerk. Bavastuc streeft perfectie na in het isoleren van woningen in combinatie met strakke of rustieke afwerking bavastuc helpt je zoeken naar de beste oplossing voor gevel en alle buiten en binnen toepassingen isoleer nu tegen het verbruik van morgen maatschappelijke zetel schoendalestraat stelooisvijve nieuwe burelen emiel clausstraat wareg.

fr nl en menu home over ons expertise troeven technologie team houtontwerpgids duurzaamheid duurzaamheid milieubewust certificering projecten nieuws woodculture jobs contact fr nl en home over ons expertise troeven technologie team houtontwerpgids duurzaamheid duurzaamheid milieubewust certificering projecten nieuws woodculture jobs contact over ons expertise wood shapers wood shapers een dochteronderneming van de groep cfe is een duurzaam en innovatief bedrijf datvolop kan gebruikmaken van de substantile expertise van de groep op het gebied van projectontwikkeling en aanneming. Onze expertise projectontwikkeling wood shapers ontwikkelt zijn eigen projecten alleen of samen met partners. Design for manufacturing and assembly dfmampa dankzij zijn expertise als ontwikkelaar producent en bouwer is wood shapers betrokken bij design amp buildprojecten voor zijn klanten zoek je naar oplossingen droogbouw Engineering de ingenieurs van wood shapers ontwerpenprojecten van a tot z. Assemblage ter plaatse.

Toelichting over Oplossingen droogbouw

raadplegen vestigingen raadplegen pallmann klantenservice technische vragen email versturen vestigingen aanspreekpunt vindt de juiste persoon handelaar onderhoudspunt vindt de juiste persoon zoek zoek belgi producten productoverzicht full color magic oil color collection een compleet assortiment in alles voor parket. Met hoogwaardige producten voor een kwalitatief eindresultaat. Van de ondergrondvoorbereiding lijmen en afwerkingsproducten tot machines en onderhoudsproducten. Bekijk ons complete productassortiment. Service klantendienst partners opleidingen floor ever magazine garantiesysteem downloadcenter wij zijn een professionele leverancier met een compleet assortiment producten voor de nieuwe installatie renovatie en onderhoud van parketvloeren. Naast de hoogwaardige producten en systemen bieden wij een uitgebreide service op het gebied van toepassingstechnieken en.