Menu Sluiten

Betonpompen Voor Grote Funderingen

Van Loo Technics staat als officieel servicepunt van Schwing-Stetter voor een uitstekende service. We beperken ons niet tot enkel de verkoop, we staan erop dat elke machine bij aflevering voldoet aan de Belgische wetgeving.

Betonpompen, Betonmixers en Pompmixers

Schwing Stetter is een topmerk van Duitse oorsprong. In hun gamma vind je betonpompen en betonmixers. Kenmerkend voor hun machines zijn de hoge inruilwaarde.

Van Loo Technics is jouw ideale Schwing-Stetter partner. Wij zijn uw verkooppunt voor alle nieuwe betonpompen en betonmixers, en als servicepunt voor België helpen u ook verder met alle officiële Schwing-Stetter onderdelen. Wij zijn vooral werkzaam in België, Nederlands Limburg en Brabant.

Onze producten

Onderhoud

Dankzij onze kennis en de goede samenwerking met allerhande merken zoals Mercedes, MAN, Volvo, enz… kunnen we aan al uw wensen voldoen.

Wisselstukken

Ons magazijn is uitgerust met de meeste onderdelen voor zowel betonpompen als mixers, deze kunnen zowel afgehaald, opgestuurd als gemonteerd worden in onze werkplaats. Wij werken enkel met originele onderdelen.

Lees meer

Van Loo Technics staat als officiëel servicepunt van Schwing-Stetter voor een Uitstekende Service

92446789244678

More info

tags: Betonpompen – Betonpomp Kopen – Betonpompen Schwing Stetter – Schwing Stetter Betonpompen Op Vrachtwagen – Schwing Stetter Betonpomp – 

Wenst u meer info over betonpompen voor grote funderingen kijk dan vlug op https://schwing-stetter.vanlootechnics.be | Betonpompen Voor Grote Funderingen

Bouwmateriaal | Betonwerken | Bouw | Betonpompen | Betonverwerking | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Betonpompen voor grote funderingen

home betonmixers betonpompen polieren van beton vloerisolatie chapewerken vloerrenovatie chape stabiliseacute pompen voor doehetzelvers realisaties contact voor al jouw chape en betonwerken schelles amp zonen meer info chapewerken betonpompen om op alle plaatsen te geraken wat is een betonpomp een betonpomp wordt gebruikt als een betonmixer moeilijk of niet bij de plaats graakt waar de beton gestort moet worden betonpompen voor grote funderingen met korting Deze verpompt de beton van de betonmixer naar de plaats waar de beton gestort moet worden betonpompen waarover wij beschikken wij beschikken over een betonpomp van meter. Deze maakt het mogelijk om over het huis naar de tuin beton te verpompen voor bijvoorbeeld het zwembad of terras. Deze word ook ingezet voor grote werken zoals grote gebouwen of funderingen. Onze betonpomp heeft vijf armen en is dus handig om in loodsen en dergelijke te pompen. Ook is deze pomp om te bouwen naar een citypo.

home bouwputbeschoeiingen funderingstechnieken binnenbeschoeiingen projecten over ons jobs contact offerte soilmixpalen of grondverbetering soilmixpalen zijn in de grond gevormde palen diekleine of middelgrote belastingen kunnen opnemen. We vermengen ter plekke de aanwezige ondergrond met een cementgroutmengsel om deze palen te vormen. Hierdoor krijgen we na de uitharding een paal of twin paal. Dit hangt af van de gebruikte boorkop en de gevraagde belasting De prijsbepaling van betonpompen voor grote funderingen Voordelen van dit systeem zijn snelle uitvoering sterke reductie van de grondafvoer geen aanvoer van beton geen opstelling van grote betonpomp trillingsvrije uitvoeringsmethode van rooyfbt bvba beschikt over boorstellingen die kunnen worden uitgerust met enkel en dubbele boormotors voor uitvoeren van soilmixwanden. Neem contact met ons op zodat we u aan de veiligste beschoeiing en of fundering kunnen helpen. Cont.

Notie over Betonpompen voor grote funderingen

delaere stortbeton kalender contact bel offerte beton info particulier info aannemer info landbouwer benor beton betonpomp betonproducten stabilise chape mortel zand en grind contact offerte beton info particulier info aannemer info landbouwer benor beton betonpomp betonproducten stabilise chape mortel zand en grind gebouw woning buiten toepassingen beton info particulier gebouw woning garage funderingssleuven ondervloer vloerplaat gewelven draagvloer tussenlaag chape betonvloeren polybeton garage garage advies van delaere stortbeton een budgetvriendelijke garage opgebouwd met kwalitatief hoogstaand beton dat is wat delaere stortbeton voor u kan betekenen. Voor al uw grote of kleine garageprojecten reiken we u een oplossing op maat aan. Timesclose advies van dela.