Menu Sluiten

Informatie Ruwbouw

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Afwerkmateriaal voor professionele en doe-het-zelvers

Sleurs Mortels en Gipsen is een groothandel in binnenafwerking voor zowel professionele als particuliere klanten. Alsook verdeler van constructieve mortels voor ruwbouw.

Wij bij Sleurs Mortels en Gipsen proberen steeds te anticiperen. Zo houden wij nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen op de markt in de gaten. Ook geven wij op regelmatige tijdstippen samen met onze leveranciers infosessies in onze speciaal ingerichte lokalen te Houthalen en Pelt.

Daarnaast werd er de laatste jaren flink geïnvesteerd in het rollend materieel. Met de aankoop van onze nieuwe vrachtwagens, voorzien van speciale laadkranen die tot 20 meter kunnen reiken met kantelhaak, zijn wij in de mogelijkheid om onze klanten tot op hun wenken te bedienen. Met 3 vrachtwagens continu op de baan proberen we ook zo flexibel mogelijk te zijn in onze levertermijnen. Zo hebben we onze levertermijnen kunnen inkorten tot gemiddeld 1-2 werkdagen, maar same-day-delivery is al lang geen uitzondering meer!

Ons aanbod:

Onze diensten:

Bijkomend werd er flink ingezet op onze technische dienst. Zo beschikken ze nu over speciaal ingerichte bestelwagens voorzien van alle mogelijke wisselstukken. Hierdoor staan we continu paraat om in een mum van tijd alle onvoorziene problemen op de werf op te lossen.

Kortom: wij zijn klaar voor de toekomst!

31896093189609

More info

tags: Primers – Droogbouw – Sierlijsten – Leveranciers Primers – Handelaars Primers – 

Wenst u meer info over informatie ruwbouw kijk dan vlug op https://sleursonline.be/nl/ | Informatie Ruwbouw


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Informatie ruwbouw

NO AI

frnl jarenlange ervaring nieuwste trends en technieken betrouwbare partners vakmanschap gekwalificeerd eigen personeel de klant staat centraal nauwkeurigheid en servicegerichtheid voor elke uitdaging een bouwkundige oplossing het zijn vaak de details die een groot verschil maken omdat we geloven in wat we doen en omdat we doorgaan waar anderen stoppen bouwen met vertrouwen over ons diensten referenties nieuws links jobs faq contact premies voor dakisolatie afbeeldingen link tegen moeten alle daken van zowel woningen als huurwoningen die voacuteoacuter januari aangesloten zijn op het elektriciteitsnet geiumlsoleerd zijn. Voor alle zelfstandige woningen studio eengezinswoning of appartement is de nieuwe vlaamse dakisolatienorm in werking getreden op januari . De regeling geldt niet voor kamers. Als minimumnorm wordt een rwaarde voor dakisolatie of zoldervloerisolatie van msupk w genomen. Nieuwbouwwoningen aangesloten op het elektriciteitsnet vanaf januari die in orde zijn met de energieprestatieregelgeving.

skip to main content hoofdpagina aanbod referenties contact ligging nieuws hoofdpagina aanbod referenties contact ligging nieuws nl nl fr your project our passion totaalprojecten wij verzorgen uw project tot in de puntjes van ruwbouw tot schilderwerk en gordijnen meer informatie schilderwerk bij ons heeft u een ruime keuze aan technieken materialen en lakwerk informatie ruwbouw voor meer omzet Meer informatie gevelbekleding geef uw gevel uitstraling warm met hout of strak met volkern. Meer informatie maatmeubels lak en spuitwerk de inrichting wordt pas compleet met het juiste maatmeubilair in huis. Meer informatie kantoorinrichting wij verzorgen de inrichting voor je kantoor winkel of bedrijf van a tot z. Meer informatie totaalprojecten meer informatie schilderwerk meer informatie gevelbekleding meer informatie maatmeubels lak en spuitwerk meer informatie kantoorinrichting meer informatie we build your dream inside decorations is al enkele jaren uw referentie voor de totaalinrichting van uw woning kantoor winkel of bedrijfsruimte. Onze vakkennis staat g.

De discipline van Informatie ruwbouw

van den heule amp zonen bvba a l g e m e n e b o u w w e r k e n e n r u w b o u w een hart voor steen een hart voor beton. Eenmaal het voorbereidingswerk achter de rug is heb je al een goed beeld van je woning. Dat is het moment waarop de ruwbouwwerken van start kunnen gaan. De ruwbouw betekent net zoveel voor een woning als het geraamte betekent voor het menselijk lichaam. We gaan hier een overzicht geven van het gehele proces Belangstelling i n informatie ruwbouw Fundering noodzakelijk om de belasting van de woning te verdelen en overbrengen op draagkrachtige bodem. Hoe diep de fundering moet zijn en welke type fundering wordt uitgerekend door de architect of ingenieur. Kelder een kelder kan een heel nuttige ruimte zijn denk maar aan de functie van bergruimte of ondergrondse garage. Maar ook als wasplaats bijkomende leefruimte of stookruimte sauna hobbyruimte tafeltennis of biljartzaal … En wanneer u het huis wilt verkopen geeft de kelder een meerwaarde aan uw won.