Menu Sluiten

Kleine Betonpompen

Van Loo Technics staat als officieel servicepunt van Schwing-Stetter voor een uitstekende service. We beperken ons niet tot enkel de verkoop, we staan erop dat elke machine bij aflevering voldoet aan de Belgische wetgeving.

Betonpompen, Betonmixers en Pompmixers

Schwing Stetter is een topmerk van Duitse oorsprong. In hun gamma vind je betonpompen en betonmixers. Kenmerkend voor hun machines zijn de hoge inruilwaarde.

Van Loo Technics is jouw ideale Schwing-Stetter partner. Wij zijn uw verkooppunt voor alle nieuwe betonpompen en betonmixers, en als servicepunt voor België helpen u ook verder met alle officiële Schwing-Stetter onderdelen. Wij zijn vooral werkzaam in België, Nederlands Limburg en Brabant.

Onze producten

Onderhoud

Dankzij onze kennis en de goede samenwerking met allerhande merken zoals Mercedes, MAN, Volvo, enz… kunnen we aan al uw wensen voldoen.

Wisselstukken

Ons magazijn is uitgerust met de meeste onderdelen voor zowel betonpompen als mixers, deze kunnen zowel afgehaald, opgestuurd als gemonteerd worden in onze werkplaats. Wij werken enkel met originele onderdelen.

Lees meer

Van Loo Technics staat als officiëel servicepunt van Schwing-Stetter voor een Uitstekende Service

92446789244678

More info

tags: Betonpompen – Betonpomp Kopen – Betonpompen Schwing Stetter – Schwing Stetter Betonpompen Op Vrachtwagen – Schwing Stetter Betonpomp – 

Wenst u meer info over kleine betonpompen kijk dan vlug op https://schwing-stetter.vanlootechnics.be | Kleine Betonpompen

Bouw | Bouwmateriaal | Betonpompen | Betonverwerking | Betonwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kleine betonpompen

nieuw adres poeierstraat balen visit our facebook menu onze producten betonpompen betonmixers pompmixers stationaire betonpompen spoelbox referenties over ons van loo technics onderdelen en service close contact pompmixers schwing stetter reikwijdte m reikwijdte m fbp verticaal bereik m m per uur m betondruk bar volume m bekijk details fbp verticaal bereik m m per uur m betondruk bar volume m bekijk details fbp verticaal bereik m m per uur m betondruk bar volume m bekijk details fbp verticaal bereik m m per uur m betondruk bar volume m bekijk details pompmixer of mixerpomp schwing stetter waarom een pompmixer de voordelen van een mixerpomp spreken voor zich. Onze vrachtwagenmixerbetonpompen van schwingstetter zijn de optimale oplossing voor het transporteren en plaatsen van kleine en middelgrote hoeveelheden beton kleine betonpompen zijn zeer populair Ze combineren het beste van beide een betonmixer en een betonpomp en zijn hierdoor ideaal voor het snel en efficint opvangen van uw ord.

home betonmixers betonpompen polieren van beton vloerisolatie chapewerken vloerrenovatie chape stabiliseacute pompen voor doehetzelvers realisaties contact voor al jouw chape en betonwerken schelles amp zonen meer info chapewerken betonpompen om op alle plaatsen te geraken wat is een betonpomp een betonpomp wordt gebruikt als een betonmixer moeilijk of niet bij de plaats graakt waar de beton gestort moet worden. Deze verpompt de beton van de betonmixer naar de plaats waar de beton gestort moet worden betonpompen waarover wij beschikken wij beschikken over een betonpomp van meter. Deze maakt het mogelijk om over het huis naar de tuin beton te verpompen voor bijvoorbeeld het zwembad of terras. Deze word ook ingezet voor grote werken zoals grote gebouwen of funderingen. Onze betonpomp heeft vijf armen en is dus handig om in loodsen en dergelijke te pompen. Ook is deze pomp om te bouwen naar een citypomp voor kleinere werken waar het handig is om al.

Notie over Kleine betonpompen

infoconcretefloors.be menu home betonvloer betonvloeren binnen terras in beton oprit in gepolierde beton betonvloeren garage glasvezelbeton realisaties contacteer ons betonvloeren concretefloors industrial bvba vervaardigt elk type betonvloer zowel binnen als buiten beton binnen lees meer terras in beton lees meer oprit in beton lees meer beton garage lees meer hoe krijg je een perfecte betonvloer ondergrond de ondergrond moet stabiel zijn zonder teveel niveauverschillen. De vloeren worden steeds op een plastiekfolie geplaatst en voorzien van wapening. De minimum dikte van de beton is van kapitaal belang er wordt binnen geen beton gestort als de minimum dikte van cm en cm op vloerverwarming niet kan worden gehaald Toekomstmogelijkheden kleine betonpompen Voor buiten gelegen betonvloeren terrassen opritte.