Menu Sluiten

Betrouwbare Bouwmachines

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Komatsu bouwmachines, van  handig compact… tot grote kracht…

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals en helpen u graag verder!

Onze Best Sellers

Wie zijn wij?

Dirk Van Loo begon 20 jaar geleden met betonpompwerken. Al snel was de ervaring dat er in België grote nood was aan betrouwbare leveranciers van bouwmachines. Snelheid, betrouwbaarheid maar vooral een goede service bleken moeilijk te vinden in de sector. En niets is erger dan een machine die voor langere tijd uitvalt en hierdoor de continuïteit van uw activiteiten in gevaar brengt.

Wij zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben zelf het heft in handen genomen. Wat begon als een servicebedrijf voor onze eigen activiteiten en een aantal goede relaties, groeide als snel uit tot een toonaangevende servicebedrijf in onze sector voor het leveren van nieuwe machines.

Ondertussen is ook dochter Anke Van Loo werkzaam in het bedrijf, zo is de opvolging verzekerd en weet je dat met ons ook de komende jaren de juiste partner hebt voor uw bouwmachines.

Komatsu Dealer

Onze gedrevenheid en passie voor bouwmachines is ook Komatsu niet ontgaan. Eind 2021 werden wij erkend Komatsu Dealer voor de Komatsu minigravers, graafmachines, midi graafmachines en wielladers. Maar ook voor informatie en prijzen van de grote machines helpen we u graag verder.

Niet helemaal zeker welke machine je nodig hebt?

Twijfel je nog welke machine voor jouw bouwbedrijf de juiste keuze is? Het aanbod Komatsu bouwmachines is zo groot dat we dit perfect begrijpen. Daarvoor zijn wij er! Onze jarenlange ervaring op het terrein helpt u de enige juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op!

Wij helpen u op weg!

92446759244675

More info

tags: Wielladers – Komatsu Wielladers – Compacte Wielladers – Komatsu Compacte Wielladers – Komatsu Grote Wiellader – 

Wenst u meer info over betrouwbare bouwmachines kijk dan vlug op https://komatsu.vanlootechnics.be | Betrouwbare Bouwmachines

Bouwmateriaal | Bouwmachines | Graafmachines | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Betrouwbare bouwmachines

choisissez si vous souhaitez continuer visiter notre site web en nerlandais ou si vous prfrez le franais betrouwbare bouwmachines zijn zeer gegeerd Franaisblijf hier kies uw locatie argentini argentinaaustrali australiabelgi belgiumbrazili brazilbulgarije bulgariachili chilechina chinadenemarken denmarkduitsland germanyfinland finlandfrankrijk francegriekenland greecegrootbrittanni great britainindia indiaindonesien indonesiaisral israelitali italykorea koreamaleisi malaysiamexico mexicooostenrijk austriapolen polandportugal portugalroemeni romaniarusland russiazwitserland switzerlandsingapore singaporeslowakije slovakiathailand thailandtsjechische republiek czech republicturkije turkiyehongarije hungaryusa united statesverenigde arabische emiraten united arab emirates kies uw taal duits german engels english frans french nederlands dutch tsjechisch czech chinees chinese russische russian .

skip to content over ons montageexpand rwa klimaattechniek staalbouw machinebouw onderhoud glas staalexpand industriebouw staalconstructies projecten contact menu toggle menu onderhoud m onderhoud van installaties om schade defecten gebrekkig rendement en andere ongemakken aan uw installatie te voorkomen is preventief onderhoud essentieel. Door proactief en op een regelmatige basis uw systemen na te kijken kunt u een goede en betrouwbare werking ervan verzekeren en worden heel wat mogelijke problemen vermeden. Met andere woorden u kunt heel wat kosten besparen door een proactieve aanpak. Preventief onderhoud wordt meestal ondergebracht in een onderhoudscontract. De frequentie is te bepalen door onder meer risicoanalyse eventuele wettelijke voorzieningen en andere data in verband met de installatie Enige opheldering over betrouwbare bouwmachines Wat zijn de voordelen van goed .

Bericht over Betrouwbare bouwmachines

nl fr alandiecasting home aluminium gieterij adc aluminium spuitgieten legeringen toepassingen sectoren contacteer ons prenext aluminium gieterij machinebouw en apparatenbouw jarenlange ervaring aluminium gietdelen voor de machinebouw en apparatenbouw ontstaan in is allan diecasting vandaag de dag een betrouwbare aluminium gieterij voor bedrijven uit de machinebouw en apparatenbouw. Onze combinatie van ambachtelijke kennis en innovatieve technieken is dan ook een uitstekende basis voor het leveren van hoogwaardige kwaliteit. Door de jaren heen hebben we een uitgebreide expertise opgebouwd inzake het op maat gieten van aluminium mechanische onderdelen voor klanten uit diverse takken van de machine en apparatenbouw machinebouw frames transmiss.