Menu Sluiten

Droge Afbouw

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Afwerkmateriaal voor professionele en doe-het-zelvers

Sleurs Mortels en Gipsen is een groothandel in binnenafwerking voor zowel professionele als particuliere klanten. Alsook verdeler van constructieve mortels voor ruwbouw.

Wij bij Sleurs Mortels en Gipsen proberen steeds te anticiperen. Zo houden wij nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen op de markt in de gaten. Ook geven wij op regelmatige tijdstippen samen met onze leveranciers infosessies in onze speciaal ingerichte lokalen te Houthalen en Pelt.

Daarnaast werd er de laatste jaren flink geïnvesteerd in het rollend materieel. Met de aankoop van onze nieuwe vrachtwagens, voorzien van speciale laadkranen die tot 20 meter kunnen reiken met kantelhaak, zijn wij in de mogelijkheid om onze klanten tot op hun wenken te bedienen. Met 3 vrachtwagens continu op de baan proberen we ook zo flexibel mogelijk te zijn in onze levertermijnen. Zo hebben we onze levertermijnen kunnen inkorten tot gemiddeld 1-2 werkdagen, maar same-day-delivery is al lang geen uitzondering meer!

Ons aanbod:

Onze diensten:

Bijkomend werd er flink ingezet op onze technische dienst. Zo beschikken ze nu over speciaal ingerichte bestelwagens voorzien van alle mogelijke wisselstukken. Hierdoor staan we continu paraat om in een mum van tijd alle onvoorziene problemen op de werf op te lossen.

Kortom: wij zijn klaar voor de toekomst!

31896093189609

Droge afbouw verwijst naar bouwtechnieken waarbij gebruik wordt gemaakt van voorgefabriceerde materialen. Dit in tegenstelling tot de traditionele methoden waarbij vochtige materialen, zoals beton of pleister, worden gebruikt die moeten drogen. Voor de beginnende doe-het-zelver biedt droge afbouw een efficiëntere en vaak snellere manier om projecten te voltooien, met minder rommel en wachttijd.

In de bouwsector, waar verandering de enige constante is, wordt de noodzaak om te anticiperen op innovatie en ontwikkeling steeds crucialer. Dat is precies wat bij Sleurs Mortels en Gipsen centraal staat. Met een vastberaden focus op het bijhouden van nieuwe marktontwikkelingen zorgt het bedrijf ervoor altijd een stap voor te zijn. Dit wordt niet alleen weerspiegeld in het aanbieden van de .

More info

tags: Primers – Droogbouw – Sierlijsten – Leveranciers Primers – Handelaars Primers – 

Wenst u meer info over droge afbouw kijk dan vlug op https://sleursonline.be/nl/ | Droge Afbouw

Tegelzetters | Gereedschappen | Bouw | Isolatie | Bezetten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Droge afbouw

.

home over ons afbouwproducten diensten silo verhuur transport puinzakken nieuws prijswijzigingen jobs contact menu home over ons afbouwproducten diensten silo verhuur transport puinzakken nieuws prijswijzigingen jobs contact ons assortiment buitengevel droge afbouw gereedschappen hout lijmen mortels natte afbouw persoonlijke bescherming puinzak tape folie ons assortiment buitengevel droge afbouw gereedschappen hout lijmen mortels natte afbouw persoonlijke bescherming puinzak tape folie search search wij zijn gesloten vanaf zaterdag augustus tot en met maandag augustus home assortiment persoonlijke bescherming filtreren productgroep buitengevel droge afbouw gereedschappen hout lijmen amp mortels natte afbouw persoonlijke besc.

skip to content contacteer ons home ruwbouw wanden plafonds schrijnwerk buitenschrijnwerk binnenschrijnwerk terrastegels referenties contact droge afbouw of natte bepleistering in het vakgebied wordt de afwerkingstechniek met gipskarton de droge afbouw genoemd dit in tegenstelling tot natte bepleistering met vloeibaar gips. De voordelen van het droog afbouwen zijn de volgende er komt weinig water te pas aan het afwerken van een ruimte met gipskarton je hoeft geen rekening te houden met lange droogtijden. Na plaatsing en afwerking van de platen kan de ruimte snel opnieuw worden gebruikt. Als je met gipskarton werkt kan je bovendien het werk onderbreken wanneer je wil. Je kan het werk uitvoeren .

Mededeling over Droge afbouw

home over ons contact home wanden gipskarton fermacell promat plafonds systeemplafonds gipskarton metalen plafonds gevelbekleding hout volkern rockpanel vezelcement houtskeletbouw interieur deuren meubels op maat referenties contact welkom bij cnv projects dankzij de door jaren heen opgebouwde kennis een professioneel team en kwalitatief hoogstaande materialen bieden wij u een uitstekende service aan bekijk ons aanbod van droge afbouw Vooral op vlak van droge afbouw zijn wij specialist en voortrekker. .