Menu Sluiten

Isolatie Stock

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Isolatiematerialen – Isolatie – Isolatie Dak – Isolatie Vloer – Isolatie Op Rol – 

Wenst u meer info over isolatie stock kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Isolatie Stock

Deuren | Ramen En Deuren | Bouw | Hout | Sanitair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatie stock

home promo s service kwaliteit shop over ons contact bevestigingen dakbedekking isolatie toestellen werkkledij ladders en stellingen handgereedschap service kwaliteit altijd de beste koop op lange termijnhellip alle handgereedschappen die dakdekkers of andere vakmannen nodig hebben vinden ze in onze onestopshop. Wij kiezen bewust voor topkwaliteit. Uitsluitend professionele kwaliteit kwaliteitsvol vakmanschap is alleen mogelijk met kwaliteitsvolle materialen. Voor onze producten selecteerden wij enkele topmerken die stuk voor stuk uitblinken in hun marktsegment isolatie stock informatie inwinnen Daarbij denken we aan power fasteners milwaukee stanley bostitch snickers workwear kaeser reisser hellip advies op basis van productkennis wij beperken ons productgamma tot de specifieke mat.

nl fr vacatures nieuws volg ons op contacteer ons over ons meer info particulieren onze diensten industrie onze diensten isolatiematerialen isolatiematerialen realisaties realisaties isolatiestock gloednieuw maar geen groentje april deel dit artikel via terug naar overzicht gloednieuw maar geen groentje met isolatiestock is er een nieuwe niet te onderschatten speler op de markt van de isolatiematerialen. Oprichter roeland schuurmans kent de business immers al door en door als zaakvoerder van polydak al jaar specialist in platte daken. Zijn aanpak voor deze nieuwe onderneming inzetten op hoogwaardige producten n service. we zorgden met polydak al langer voor vloer en spouwisolatie voor enkele vaste partners en die vraag bleef stijgen. Dus besloten we in juni een nieuwe vennootschap op te starten om ons er nog mee.

Kundigheid over Isolatie stock

home over ons producten contact infosidover.be lprofiel lengte m deze lengtes worden gebruikt voor ondersteunend metselwerk aan raam en deuropeningen. Deze zijn standaard thermisch verzinkt op lengtes van meter met verankering mogelijk om de cm. De lengtes zijn perfect zelf op maat in te korten of optioneel door ons op maat verzaagd. De lprofielen zijn beschikbaar in versies mm of mm voor ecobrick stenen Wat betrachten we met isolatie stock Beide maten zijn vlot uit stock leverbaar. Bij de lprofielen horen onze consoles verstelbaar volgens isolatiedikte. Andere producten onze lprofielen zijn steeds uit stock leverbaar in varianten en . Bij de lprofielen horen onze consoles verstelbaar volgens isolatiedikte. Eventueel maatwerk is steeds mogelijk op a.