Menu Sluiten

Diepladers

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Van Haute Landbouwmachines

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park.

Naast verkoop, staan wij door onze jarenlange ervaring ook garant voor een professionele en snelle service bij herstelling. Wij staan u eveneens graag met raad en daad bij, wanneer u meer info zoekt, of wenst over te gaan tot aankoop of verhuur van een machine, dit steeds binnen uw budget en geheel volgens uw noden.

Maak uw keuze:

Dus aarzel niet – mocht u vragen hebben – ons te contacteren. Wij heten u dan ook graag welkom in onze showroom, waar wij samen met u de gepaste keuze maken.

01011480101148

Het gebruik van diepladers in de bouw.

Hydraulische diepladers zijn ideaal voor het laden van lichte en hoge lading op grote diepladers. De diepladers met telescopisch dak, die ideaal zijn voor korte ritten en voedergewassen en voor toepassingen op de weg, bieden het gemak en de kostenbesparing die gepaard gaan met off-road hydrauliek. Ze zijn verkrijgbaar in zowel gesloten als open configuraties, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Gesloten diepladers zijn compact en veilig, en bieden u een lichte lading die gemakkelijk toegankelijk is wanneer dat nodig is.

De open variant van diepladers met op het dak gemonteerde telescopische assen kan tandemladingen aan tot 150 ton. Deze diepladers zijn gebouwd met duurzaam staal voor maximale sterkt.

Meer info

tags: Graafmachines – Minigraafmachines – Bandengraafmachines – Knikladers – Schrankladers – 

Wenst u meer info over diepladers kijk dan vlug op https://www.vanhaute-landbouwmachines.be/ | Diepladers

Bouwmateriaal | Bouw | Tuinbouw | Landbouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Diepladers

home van caudenberg debrouwer nl fr en m x home transport opslag wagenpark nieuws vacatures contact wie is wie u bent hierh transport dieplader dieplader wij hebben ook diepladers ter beschikking in ons uitgebreid wagenpark distributie volle vrachten bomentransport kraanwerk klasse dieplader het wagenpark bevat verschillende diepladers voor het transport van industrile machines en buitenmaatse goederen. Daarnaast beschikken we over een diepbed met een laadvloerhoogte van cm en uitschuifbaar tot een lengte van m. Hiervoor beschikken wij over de nodige uitzonderlijk vervoersvergunningen waarmee we ladingen tot m hoog en m breed en m lang kunnen laden. Ladingen tot ton vormen ook geen probleem. Door onze kennis in het uitzonderlijk vervoer kan er ook indien gewenst snel een vergunning aangevraagd worden om grotere afmetingen te kunnen transporteren indien nodig onder begeleiding. Hiervoor hebben we gespecialiseerde chauffeurs met de nodige kennis om met deze transporten de baan op te kunnen gaan diepladers firma o contacteer ons een vraag vul vrijblijvend onde.

group semitrailers lowbeds flatbeds and turntable trailers from t up to t www.maxtrailer.eu semitrailers lowbeds flatbeds and modular vehicles from t up to t www.faymonville.com industrial transporters and selfpropelled modular transporters up to t and beyond www.cometto.com nl en de fr nl it es ru pl home nieuws producten het bedrijf diensten contact nieuws events succesverhalen fotowedstrijd go to the max succesverhalen lees getuigenissen van onze klanten over hun ervaringen met onze faymonville groupvoertuigen. Diepladerritten bij permanente vorst in finland de firma kosken autokeskus oy doorkruist het land met de nieuwe megamax dieplader. Lees meer kilometer door afrika op modules van faymonville twee assige modulmaxcombinaties van het type met dubbellucht en zwanenhals transporteren twee motoren tegelijkertijd. Lees meer van grinsven met nieuwe dieplader van faymonville door europa zagreb ligt ongeveer . Km van het nederlandse dorp schaijk. Lees meer met de megamax dieplader door itali bij speciale .

Het domein van Diepladers

over ons het team kwaliteit vacatures en nl fr de containertransport tanktransport huifwagens diepladers contact home diepladers diepladers voor het transport van ondeelbare en zware materialen of objecten met een afwijkende vorm zet transport roosens nv diepladers in. Onze ervaren chauffeurs brengen elke lading veilig naar hun bestemming in binnen of buitenland Wat betekent diepladers Voor meer info contacteer ons diepladertransport specificaties onze diepladers zijn specifiek uitgerust voor het vervoer van logistieke materialen zoals heftrucks maar door hun constructie zijn ze flexibel aanpasbaar voor het vervoer van andere materialen of machines. Om het diepladertransport zo efficint mogelijk te laten verlopen zijn de opleggers voorzien van onder meer deze opties de diepladers zijn uitschuifbaar in de hoogte. Er is een laadbrug met een draagcapaciteit van tot kg. De oplegger kan zakken tot op de grond. Veiligheid voorop bij elk diepladertra.