Menu Sluiten

Wonen In Een Droom

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Algemene Bouwwerken – Leveranciers Algemene Bouwwerken – Algemene Bouwwerken Antwerpen – Dromen Bouwen – Aanbouw Veranda Antwerpen – 

Wenst u meer info over wonen in een droom kijk dan vlug op https://construmax.be | Wonen In Een Droom

Bouw | Keuken | Schrijnwerk | Badkamers | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Wonen in een droom

ik zoek een appartement appartement te huur bedrijfsgrond bouwgrond kmounit serviceflat te huur te koop woning gemeente aarschot bekkevoort bree dessel gingelom hasselt hoeselt lummen maasmechelen opglabbeek sinttruiden tongeren werchter rotselaar zonhoven zoek alle projecten home aanbod invest nieuws over contacteer ons project turfstekersstraat hasselt turfstekersstraat berenbroekstraat open kavel van a droomlocatie aan het water hasselts stadcentrum op een boogscheut godsheide. Kan het vrediger klinken dit dorp heeft alles waar rustzoekers van dromen verkeersarme straten een historische woonkern en een weelderige natuur. Op nauwelijks minuutjes van hasselt. Hier woon je aan het water. Vlakbij de tuikabelbrug een iconische landmark van limburg. Vraag meer info berenbroekstraat hasselt aanbod laatste bouwgrond voor open bebouwing lot hier maak je jouw bouwdroom waar toplocatie en rustige omgeving gegarandeerd. Deze bouwgrond is bedoeld voor vrijstaande bebouwing wonen in een droom is gewoon uw perfecte keuze De voorschriften laten toe om een ruime gezinswoning te bouwen met een indelin.

info onze contactinfo neem vrijblijvend contact op wens je meer informatie advies of een afspraak onze vastgoedspecialisten staan voor jou klaar en helpen je graag verder. infoacasa.be kortrijksesteenweg sintmartenslatem acasa blijft voor jullie beschikbaar. Plan gerust uw vrijblijvend individueel bezoek in en ontdek de woonst van uw dromen. Bij elke afspraak nemen wij de gepaste maatregelen voor jullie en onze veiligheid. Meer info te koop investeren in ontwikkeling over ons realisaties contact .. Home te koop investeren in ontwikkeling over ons realisaties contact vind je droomwoning De prijsbepaling van wonen in een droom En investeer steengoed nu te koop contacteer ons nu te koop contacteer ons hier vind je wat je zoekt mooi wonen dicht bij alles. Een bewuste keuze jaar visie op wonen je bent op zoek naar je droomwoning. Of je wilt investeren in mooi gunstig gelegen vastgoed dat zich vlot laat verhuren. Hoe dan ook wil je duurzaamheid een investering voor het leven. Met bijzondere aandacht voor architectuur ligging en levenskwaliteit. Di keuz.

Kennisbank over Wonen in een droom

overslaan en naar de algemene inhoud gaan home panden te koop uw eigendom verkopen woning op maat investeren projectontwikkeling totaalpartner nieuws over potrell realisaties faq jobs contact menu panden te koop uw grond pand of project verkopen facebook instagram issuu linkedin pinterest blogberichten amp getuigenissen redenen om te investeren in vastgoed investeren in nieuwbouw blijft een slimme keuze. Het is een veilige en rendabele belegging die je tegelijk ook nog eens beschermt tegen inflatie. Lees meer hoe een oud postgebouw een aantrekkelijk woonerf werd… Als toekomstgerichte projectontwikkelaar zoekt potrell voortdurend naar opportuniteiten in en rond de stad. Lees meer win fiets jij deze zomer in de gele trui op juni start de ste ronde van frankrijk waar de winnaar zich de trotse eigenaar van de gele trui mag noemen. Droom jij ook om rond te rijden in de gele trui lees meer geniet nu van een verlaagd btwtarief van bij.