Menu Sluiten

Voordelen Nieuwbouw Industriebouw

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, … Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dé partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Wij gidsen onze klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op uw maat gerealiseerd door onze ploegen: van ontwerp tot uitvoering.

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Onze expertise

  • Staalconstructies
  • Fabriekshallen
  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Toonzalen
  • Garages
  • Opslagloodsen
  • Manèges

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij bezorgen u een voorstel op maat van uw project. 

03148780314878

Meer info

tags: Industriebouw – Industriele Nieuwbouw – Industriele Renovatie – Leveranciers Industriebouw – Industriebouw Limburg – 

Wenst u meer info over voordelen nieuwbouw industriebouw kijk dan vlug op https://www.axor.be | Voordelen Nieuwbouw Industriebouw

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voordelen nieuwbouw industriebouw

overslaan en naar de inhoud gaan bouwen amp verbouwen projectontwikkeling bedrijfs en projectbouw bouwen verbouwen ons aanbod inspiratie blog amp nieuws werken bij ons contact blog amp nieuws acties en events nieuwbouw renovatie energie amp duurzaamheid budget amp premies projectontwikkeling industrie en bedrijfsbouw werken bij verelst interieuradvies woontrends alle artikels van volgende verelst bedrijfsbouw amp wim verhuur slaan handen in elkaar voor de bouw van het mechelse retailpark malinas voordelen nieuwbouw industriebouw met gegarandeerde rendementsstijging mei sinds september zijn de werken aan het retailpark malinas in opdracht van mitiska reim in de lus aan de r te mechelennoord gestart. Verelst bedrijfsbouw heeft het genoegen om dit mooie project n van de grootste commercile vastgoedprojecten in vlaanderen met . M brutovloeroppervlakte en plaats vo.

home over ons voor wie particulier architect aannemer producten hellingsbeton schuimbeton isolerende eps chape purschuim traditionele chape referenties blog offerte contact stortklare schuimbeton schuimbeton is licht en gemakkelijk aan te brengen schuimbeton is een stortklare mengeling van cement zand water en schuimstof. Door toevoeging van de schuimstof wordt de mengeling verschuimd waardoor luchtbellen in het materiaal terecht komen. Bij verharding zorgen die luchtbellen voor de licht isolerende akoestische eigenschappen van dit product en voor een vermindering in gewicht ten opzichte van gewone beton. Schuimbeton is een vloeibare mengeling die ter plaatse wordt gepompt en die gemakkelijk verwerkbaar is. Nivolo kiest resoluut voor schuimbeton en niet voor schuimcement..

Feiten over Voordelen nieuwbouw industriebouw

om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt en om de site te evalueren en verbeteren gebruiken we cookies De verkoopwaarde van voordelen nieuwbouw industriebouw Door onze site te gebruiken accepteert u onze cookie verklaring. Ok faq realisaties historiek privacy nl fr contacteer ons menu industriebouw agrobouw stortbeton nieuws jobs contact faq realisaties historiek privacy industriebouw valcke prefab beton is gespecialiseerd in de bouw van productiehallen logistieke gebouwen bedrijvencentra winkelruimtes kantoren en toonzalen. In samenspraak met de klant architect en onze diensten wordt gestreefd naar het perfecte bouwsysteem functioneel onderhoudsvriendelijk brandveilig economisch en tot in de puntjes netjes afgewerkt. .