Menu Sluiten

Vloeropbouw

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Info over vloeropbouw.

De vloerstructuur en vloeropbouw is in wezen het interieur van een gebouw dat als fundering dient voor de vloerbedekking. Vloeroppervlakken zijn het belangrijkste structurele deel, dat zowel plafonds en muren als de daarboven liggende vloeren ondersteunt. Het fungeert ook als afwateringsgebied. Kortom, het zorgt voor een stevige, stabiele basis voor de vestiging om op te staan. Dit artikel is bedoeld om de lezer wegwijs te maken in enkele fundamentele gegevens over de vloerconstructie die hij nodig heeft om een goede kennis over dit onderwerp te hebben.

Je dienst steeds goed na te denken over de vloeropbouw als je een woning gaat renoveren en daarbij de vloeren dient op te knappen. Een goede vloeropbouw is van groot belang bij verbou.

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over vloeropbouw kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Vloeropbouw

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vloeropbouw

let op om deze site te. gebruiken ga naar de inhoud let op om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies vloeropbouw is gewoon uw perfecte keuze Ik ga akkoord ik ga niet akkoord angeloleon home diensten projecten historiek jobs contact contact angelo leon uw specialist in chapewerken ontdek angelo leon uw specialist in thermische isolatie ontdek angelo leon uw specialist in hellingsbeton ontdek angelo leon uw specialist in akoestische isolatie ontdek angelo leon uw specialist in schuimbeton ontdek chapewerken thermische isolatie akoestische isolatie schuimbeton hellingsbeton contact schuimbeton schuimbeton is een licht isolerende mortel met goede akoestische eigenschappen die vaak wordt gebruikt als uitvullingslaag.

nl fr applis onze troeven vloerisolatie isolatiechape opbouw vloerisolatie chape vloerverwarming akoestische vloerisolatie allinone vloersysteem onze soorten vloerisolatie plat dak isoleren profim daksysteem bestaand plat dak isoleren voordelen isolatie plat dak contact nieuws tips privacy policy een kleine investering met grote energiebesparingen als gevolg vloerisolatie isolatiechape isolatiechape laten plaatsen door applis wanneer we bij applis vloerisolatie komen plaatsen dan starten we telkens met de isolatiechape. Die chape vormt de eerste laag van de totale vloeropbouw. We gebruiken hiervoor een isolatiechape op basis van eps. Waarom we bij applis net voor dit type isolatiechape opteren vertellen we je hier in een notendop. Wat is epsisolatiechape een epsisolatiechape ziet er aanvankelijk uit als een soort van piepschuim. Het bestaat uit epskorrels die in cement gebonden worden. Het resultaat een lichte sterk isolerende en ecologische isolatiechape die gebruikt kan worden voor diverse chapewerken. Voordelen van epsisolatiechape deze isolatiechape zo.

Gegevens over Vloeropbouw

home over ons producten referenties contact home over ons producten referenties contact menu firefloor breadcrumbs home producten firefloor producten glasconcepten in staal fireframe glasconcepten in hout glasconcepten in aluminium fireframe en lunax firefloor fireslide fire security firefloor al dan niet beloopbare beglaasde vloeropbouw. De opbouw in stalen gesoleerd basisframe maakt het geheel zelfdragend. In een binnentoepassing beschikbaar tot een brandweerstand van ei meer over vloeropbouw De tonne deinze infofiredoors.be copy firedoors. Alle rechten voorbehouden privacy policy made by .