Menu Sluiten

Vloer Isoleren En Uitvullen

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over vloer isoleren en uitvullen kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Vloer Isoleren En Uitvullen

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vloer isoleren en uitvullen

home binnenpleisterwerk buitenpleisterwerk steentapijt informatie foto s binnenpleisterwerk onze firma is gespecialiseerd in het bezetten van nieuwbouw woningen en alle renovatie werken. De materialen waarmee wij werken behoren grotendeels tot het gamma van de firma knauf. Met de vertegenwoordigers van knauf onderhouden wij ook zeer goede contacten zodat wij ten allen tijde om technische ondersteuning kunnen vragen. De werken worden met oog voor detail uitgevoerd volgens de regels van de kunst. Beschrijving van binnenbepleistering voorbehandeling tegen gladde ondergronden wordt er altijd een hechtingslaag voorzien vloer isoleren en uitvullen met gegarandeerde rendementsstijging B van omnicol gronderen van muren om een gelijkmatige droging van de pleister te bekomen. Biwax van mtech over de voegen tussen verschillende materialen in hetzelfde vlak wordt er altijd een wapening.

doorgaan naar inhoud menu productenmenu schakelen menu schakelen menu schakelen producten menu schakelen menu schakelen platdak isolatiemenu schakelen pirotherm menu schakelen vloerisolatiemenu schakelen isobet isobet plus styrobet easy menu schakelen eipleistersmenu schakelen pirosstaal pirocbeton menu schakelen vermiculietmenu schakelen gexpandeerd vermiculiet menu schakelen epskorrelsmenu schakelen gerecycleerde epskorrels eps recyclage over ons contact nl en fr isobet thermische isolatie isobet is eenlichte isolerende mortel samengesteld uit gerecycleerde epskorrels vermiculiet cement als bindmiddel en toeslagstoffen voor het verkrijgen van betere eigenschappen Ons aanbod van vloer isoleren en uitvullen Deze vloerisolatie wordt doorgaans aangewend als thermische uitvullaag bij ongelijkheden niveauversc.

Feiten over Vloer isoleren en uitvullen

rombouts vloer en tegelwerken toggle navigation home vloerwerken chapewerken links gietvloer huiskamer betonvloer betonlook design coatingvloer design mortelvloer epoxyvloer design pur isolatie kunststofvloer troffelvloer parketvloeren prijzen parketvloeren antwerpen bamboe parket laminaat kurkvloeren parketvloer plaatsers antwerpen parketvloeren vloerwerken epoxyvloer gietvloeren limburg chapewerken chapewerken home chapewerken onder het motto ieder zijn specialiteit bieden we als chapewerker geen uitgebreide waaier van diverse diensten uit verschillende vakdomeinen aan. Neen wij hebben ons gespecialiseerd inchapesenisolatiewerken kunnen onze klanten kwaliteitsvolle prestaties vo.