Menu Sluiten

Uitvulchape Vloer

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over uitvulchape vloer kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Uitvulchape Vloer

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Uitvulchape vloer

pec international productie import en distributie van bouwspecialiteiten voor de vakhandel vind een verdeler verdeler worden interesse in opleiding homemerkenproductenreferentiesdownloadsverdelersopleidingover onscontact ecologisch bouwen renoveren en restaureren met natuurlijk hydraulische kalk pec international d partner voor architecten met een voorliefde voor duurzame bouwoplossingen voor wie actief is in de bouw renovatie of restauratiesector is pec international al lang geen onbekende meer. De producent en verdeler van bouwspecialiteiten timmert al meer dan jaar aan een onberispelijke reputatie uitvulchape vloer zijn zeer gewaardeerd Dat doet het bedrijf onder meer door samen te werken met vooraanstaande producenten zoals het italiaanse tcs calce . Als exclusieve leverancier voor de benelux biedt pec inte.

contact home voordelen bouwprofessionals chappers verbouwers realisaties downloads jobs blog ik ben professional particulier voornaam achternaam telefoon email adres postcode plaats bericht comments dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Bouwprofessionals als architect projectontwikkelaar epbverslaggever of stabiliteitsingenieur weet jij dat de juiste vloeropbouw meer dan een detail is. Er zijn verschillende redenen waarom jij ultriso moet overwegen voor jouw volgende project waarom kiezen voor uitvulchape vloer x onder de loep de kans is groot dat je voor je nieuwbouwprojecten een vloeropbouw van cm hanteert. We vergelijken ultriso met twee traditionelere vloeropbouwen harde isolatieplaten vloertegel en lijm cm traditionele cha.

Wat je wil weten over Uitvulchape vloer

deprecated function getmagicquotesgpc is deprecated in customers a zamex.be httpd.www wpincludes load.php on line deprecated function getmagicquotesgpc is deprecated in customers a zamex.be httpd.www wpincludes formatting.php on line deprecated function getmagicquotesgpc is deprecated in customers a zamex.be httpd.www wpincludes formatting.php on line notice trying to access array offset on value of type bool in customers a zamex.be httpd.www wpincludes theme.php on line deprecated function getmagicquotesgpc is deprecated in customers a zamex.be httpd.www wpincludes formatting.php on line deprecated function getmagicquotesgpc is deprecated in customers a zamex.be httpd.www wpincludes formatting.php on line deprecated function getmagicquotesgpc is deprecated in customers a zamex.be httpd.www wpincludes formatting.php on line deprecated function getmagicquotesgpc is deprecated in customers a zamex.be httpd.www wpincludes formatting.php on line deprecated function getmagicquotesgpc is deprecated in.