Menu Sluiten

Tips Vloeropbouw

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over tips vloeropbouw kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Tips Vloeropbouw

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tips vloeropbouw

infoemielbvba.be toggle navigation home energie tips vraag antwoord referenties tv emiel jobs links contact loodgieter antwerpen advies optimale installatie vloerverwarming radiatoren pelletketels zonneboiler zonnepanelen warmtepomp cv ketel nazorg ontvang ook onze nieuwsbrief ik aanvaard de privacy verklaring. Schrijf in wat kunnen we voor u doen loodgieter antwerpen advies warm water hernieuwbaar optimale installatie vloerverwarming radiatoren pelletketels zonneboiler zonnepanelen warmtepomp cv ketel boschjunkers ketels vaillant ketels nazorg lekdetectie proactief onderhoud gasketels renovatie verwarming cv ketel reparatie renovatie sanitair toiletrenovatie optimale installatie vloerverwarming vloerverwarming een zeer esthetische vorm om warmte af te geven is de vloerverwarming tips vloeropbouw gespecialiseerde bedrijven Uiterst geschikt om op lage watertemperatuur te werken en zo als warmteopwekker een warmtepomp of zonneenergie te gebruiken. Doordat de vloer traag opwarmt en traag afkoelt spreekt men bij vloerverwarming over een systeem met een hoge inertie.

overslaan en naar de inhoud gaan slim isoleren toggle navigation kortemark hoboken denderleeuw zoekveld zoeken over isolteam nieuws jobs voor profs documentatie isoleren dakisolatie zoldervloerisolatie gevelisolatie spouwmuurisolatie binnenmuurisolatie plafondisolatie vloerisolatie kelderisolatie geluidsisolatie amp akoestiek materialen gespoten pur icynene purpir minerale wol minerale wol inblazen xpseps cellulose inblazen neopixels houtwol houtwol inblazen houtwolcement resolschuim vermiculiet cellenglas polyesterwol cellenbeton melamine vacumisolatie elastomeerschuim polylatex premies dak en zoldervloer gevel spouwmuur en binnenmuur vloer kelder en plafond realisaties professionals contact offerte vragen isolatieboek downloaden u bent hier home materialen gespoten pur gespoten pur isolatie eigenschappen gespoten pur isolatie is het materiaal bij uitstek om vloeren te isoleren. Het bespoten oppervlak is meteen gesoleerd en uitgevuld. Er ontstaat een kierloze laag die.

Mededeling over Tips vloeropbouw

menu nl fr de fim producten fim rekenmodule fimlite fim force fim k k profim polyfim eco isolatiechape voordelen isolatiechape isolerende chape vs pur isolatie zelf isolatiechape plaatsen isolatiechape laten plaatsen akoestische isolatiechape vloerisolatie isolatiemortel en vloerverwarming plat dak isoleren verdelers contact fimlite vandaag de dag zijn themarsquos als energiebesparing duurzaamheid ecologie en gezondheid niet weg te denken uit onze maatschappij. Daarom focust fim zich meer en meer op producten die aan deze waarden voldoen. Wat is fimlite fimlite is een kantenklare isolatiemortel op basis van polystyreen epskorrels. Deze houdt rekening met de hoge eisen de beperkende regels van de bouwfysica en de optimalisatie van de bouwkosten Enige toelichting over tips vloeropbouw Het is een recyclageproduct dat geen schadelijke stoffen uitstoot. Fimlite is bovendien te gebruiken op elke ondergrond en voldoet aan de epbnormen. Waarom kiezen v.