Menu Sluiten

Stallenbouwer

VL-Trac is gespecialiseerd in de bouw van agrarische, commerciële en industriële bedrijfsgebouwen.

Een gebouw, dat stààt.

U heeft een project. Of u nu kiest voor staalstructuren, prefabbeton of houtbouw, aannemingsbedrijf VLtrac Bohez geeft uw dromen en plannen vorm, van ontwerp tot uitvoering. Een hoogst functioneel industrieel, commercieel of agrarisch gebouw met uitstraling, dat stààt. Duurzaam en solide.

Wat doen wij?

Een gespecialiseerd team van vakmensen.

Als complete prefabbouwer (metaal, hout, beton) legt VLtrac Bohez zich toe op de constructie van industriële, agrarische en kmo-gebouwen, inclusief betonwerken. VLtrac Bohez opereert ook als toeleverancier van gelaste staalstructuren en subcontractor voor de metaalverwerkende nijverheid.

Iedere niche vraag aangepaste kennis. Elke activiteit vergt vaardigheid. Bij VLtrac Bohez zit u veilig! Voor elke opdracht schakelen wij onze juiste experts in: een gespecialiseerd team van vakmensen, in de rug gesteund door een performant productieapparaat. Zo bent u verzekerd van de brains, de skills én de capaciteit.

00711660071166

More info

tags: Industriebouw – Aannemer Industriebouw – Utiliteitsbouw – Aannemer Utiliteitsbouw – Landbouwloods – 

Wenst u meer info over stallenbouwer kijk dan vlug op https://www.vltracbohez.be/nl/home | Stallenbouwer

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stallenbouwer

skip to content gova betonkelders home betonkelders appartementen landbouw contact agrarische sector betonkelders gova bouwt voor alle soorten landbouwbedrijven mestputten en sleufsilos. Deze constructies worden blootgesteld aan intensief gebruik en om die reden kan je rekenen op de expertise en vakmanschap van betonkelders gova. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij elk project in de agrarische sector correct en tijdig opleveren. Van rundveestallen varkensstallen en pluimveestallen tot alle andere constructies in beton voor de landbouw. Wij voorzien ook balken en kolommen eventueel plaatsen wij ook de roosters op de mestkelders. U kan een vrijblijvende offerte bekomen door ons volgende gegevens te bezorgen stallenbouwer informatie aanvragen het architectuurplan of een uitvoeringsplan van de stallenbouwer betonkelders gova bouwt voor alle soorten landbouwbedrijven mestputten en sleufsilos. Deze constructies worden blootgesteld aan intensief gebruik en om die reden kan je .

overslaan en naar de inhoud gaan home producten realisaties service vacatures contact menu nl fr vacatures als dynamisch groeiend bedrijf zijn wij steeds op zoek naar versterking voor ons team. Hieronder kun je de openstaande vacatures terug vinden vacature metaalschrijnwerker metaalarbeider schrijnwerker atelier wij zoeken een metaalarbeider voor het maken van metalen schuifpoorten en draaideuren in staal en inox in ons atelier het maken van constructies op maat in staal en inox bedrijf danneels melktechniek is een familiale kmo met een tal medewerkers die vooral actief is in de melkveesector bekijk onze keuze in stallenbouwer Hierbij helpen we melkveehouders doormiddel van kwaliteitsvolle en duurzame oplossingen hun veestapel beter te melken beter te huisvesten en dus een hoger rendement te behalen. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het fabriceren en monteren van op maat gemaakte schuifpoorten en draaideuren voor zwaardere e.

Feiten over Stallenbouwer

overslaan en naar de inhoud gaan agribex gt dec menu nl fr en menu service pers contact facebook youtube instagram menu primary editie akkerbouw brussels livestock show tuin en groene zones exposantenzone menu service pers contact kruimelpad home contact contact fedagrim vzw fedagrim de belgische federatie van de toeleveranciers van machines gebouwen en uitrustingen voor de landbouw en voor de groenvoorzieningen vzw is een vereniging die zowel de fabrikanten nationale invoerders en regionale invoerders van tractoren landbouwmachines en tuin park en bosmateriaal als de stallenbouwers en stalinrichters in belgi groepeert. jules bordetlaan be brussel belgi tel. .. Fax .. Emailinfofedagrim.be you must have javascript enabled to use this form. Voornaam naam emailadres onderwerp bericht ik wens op .