Menu Sluiten

Staalconstructies Bouwen

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, … Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dé partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Wij gidsen onze klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op uw maat gerealiseerd door onze ploegen: van ontwerp tot uitvoering.

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Onze expertise

  • Staalconstructies
  • Fabriekshallen
  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Toonzalen
  • Garages
  • Opslagloodsen
  • Manèges

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij bezorgen u een voorstel op maat van uw project. 

03148780314878

Meer info

tags: Industriebouw – Industriele Nieuwbouw – Industriele Renovatie – Leveranciers Industriebouw – Industriebouw Limburg – 

Wenst u meer info over staalconstructies bouwen kijk dan vlug op https://www.axor.be | Staalconstructies Bouwen

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Staalconstructies bouwen

diensten wandbeplating home contact montaro staalbouw verkoop aankoop diensten contact staalconstructie informeer naar de mogelijkheden maatwerk informeer naar de mogelijkheden wandbeplating informeer naar de mogelijkheden gevelrenovatie informeer naar de mogelijkheden staalconstructiebedrijf montaro montaro staalbouw de specialist in industriebouw van wandbeplating tot gevelrenovatie in belgie en nederland. Utiliteitsbouw is een vak apart. Een bedrijfspand bouwen is tenslotte iets heel anders dan een woonhuis. Door mijn jarenlange ervaring in de uitvoering en als projectleider is geen project voor mij te groot of ingewikkeld. Ik ben gewend om te denken in oplossingen en mogelijkheden staalconstructies bouwen zorgt voor een snelle ROI Ik kan u daarom bij ieder project goed adviseren. Graag stel ik me even aan u voor mijn naam is ron dir.

meynen metaalconstructie home landbouw industriebouw utiliteit referenties vacatures contact homeemsp emspvacatures vacatures werfvoorbereider omschrijving heb je een opleiding bachelor bouw mechanica en ben je op zoek naar een verantwoordelijke job bij een kmo in de kempen actief in de metaalconstructie dan is deze job iets voor jou. Analyse en planning van tekenwerk algemene voorbereiding van de werven prijsaanvraag materialen onderaannemers afstemming prijs met calculatie bestelling materialen onderaannemers zorgen voor tijdige levering van de materialen uitwerken van details dagelijks overleg met de werfleider wekelijks overleg met verkoop en werfleider opvolgen facturatie vereisten ervaring is niet vereist maar is zeker een meerwaarde kennis kpd xsteel en tekla is eveneens een mee.

Het laatste nieuws over Staalconstructies bouwen

menu nl fr home molenschot realisaties vacatures info aanvraag contact staalconstructie aan scherpe prijzen benieuwd naar de prijzen voor staalconstructies vraag er zeker eens na bij molenschot industriebouw zij hebben zich al jaren gespecialiseerd in staalconstructie Onze aanbeveling m.b.t. staalconstructies bouwen Specialist in staalconstructie aan de beste prijzen voordelen van staalconstructies een staalconstructie kent tal van voordelen hoog bouwtempo relatief lage prijs variatie in omvang variatie in bestemming variatie in materiaal variatie in structuur molenschot verzorgt uw staalconstructie molenschot industriebouw is gespecialiseerd in allerhande industrile realisaties waaronder staalconstructies. Voor de bouw van een industriepand kun.