Menu Sluiten

Site Over Staalskeletbouw

VL-Trac is gespecialiseerd in de bouw van agrarische, commerciële en industriële bedrijfsgebouwen.

Een gebouw, dat stààt.

U heeft een project. Of u nu kiest voor staalstructuren, prefabbeton of houtbouw, aannemingsbedrijf VLtrac Bohez geeft uw dromen en plannen vorm, van ontwerp tot uitvoering. Een hoogst functioneel industrieel, commercieel of agrarisch gebouw met uitstraling, dat stààt. Duurzaam en solide.

Wat doen wij?

Een gespecialiseerd team van vakmensen.

Als complete prefabbouwer (metaal, hout, beton) legt VLtrac Bohez zich toe op de constructie van industriële, agrarische en kmo-gebouwen, inclusief betonwerken. VLtrac Bohez opereert ook als toeleverancier van gelaste staalstructuren en subcontractor voor de metaalverwerkende nijverheid.

Iedere niche vraag aangepaste kennis. Elke activiteit vergt vaardigheid. Bij VLtrac Bohez zit u veilig! Voor elke opdracht schakelen wij onze juiste experts in: een gespecialiseerd team van vakmensen, in de rug gesteund door een performant productieapparaat. Zo bent u verzekerd van de brains, de skills én de capaciteit.

00711660071166

More info

tags: Industriebouw – Aannemer Industriebouw – Utiliteitsbouw – Aannemer Utiliteitsbouw – Landbouwloods – 

Wenst u meer info over site over staalskeletbouw kijk dan vlug op https://www.vltracbohez.be/nl/home | Site Over Staalskeletbouw

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Site over staalskeletbouw

home producten kontakt nieuws links downloads wie zijn wij site map vloerrandbekisting producten gt vloerrandbekisting gt f element beschrijving f element beschrijving beschrijving foto s techniche fiche verwerking productlijst het f element is een in een hoek verlijmde vezelcementplaat met een lengte van cm meestal heeft de vloerplaat een dikte van mm en de opstaande zijde mm het f element is in vele standaardafmetingen te verkrijgen maar kan natuurlijk op naar uw wensen worden geproduceerd. Zie hiervoor de productlijst site over staalskeletbouw maatwerk Toepassingsgebied het f element heeft geen specifieke toepassing maar wordt breed ingezet op de bouwplaats. Hier kan men denken aan trapgat bekistingen bekisting voor een oprit als randbekisting in de staalskeletbouw als onderdeel van een ringbalk als ramprotrectie in magazijnen e.d. Het verlijmen van de f elementen op zuigende ondergronden gebeurd met pu schuim op niet zuigende ondergronden zoals staal met een speciaal hiervoor ontwikkelde pu lijm. Het f element kan geleverd worden met verankeringli.

a.c.l. Van damme a passion for steel klik op de qr code om deze te vergroten voor het scannen beste bezoeker op onze site kunt u terecht voor staalbouw staalskeletbouw staalstructuren trappenmodules trappen constructies maatwerk en laswerken. Kortom een sterk quotstaaltjequot van ons kunnen. Alvast bedankt voor uw bezoek. We staan steeds tot u dienst v.c.a. Ln reg. Aannemer klik op de qr code om deze te vergroten voor het scannen laatst bijgewerkt januari .

Berichtgeving over Site over staalskeletbouw

enfrdenl home producten techniek over ons referenties contact volg ons volg ons enfrdenl home producten techniek over ons referenties contact terug naar het overzicht gebrik samenstelling het industrile in onze fabriek ontwikkelde productieproces verbindt de baksteenstrips door schuimen vanaf de achterzijde tot een pu polyurethane isolatieplaat met gentegreerd steen. Deze negatieve wijze van produceren maakt het mogelijk een hoogwaardig prefab element te maken met de perfecte verbinding tussen isolatie en strippen De kosten van site over staalskeletbouw Het gebrik systeem wordt mechanisch bevestigd. Dit geeft u de garantie het systeem zeer breed te kunnen inzetten en uw ambities in te vullen. Pas en verbindingsdelen worden op de bouw met elkaar verlijmd om vervolgens naar eigen inzicht of smaak te worden afgewerkt met een voeg. Ga naar referenties toepassing het systeem is bestemd voor gevelbekleding en gemaakte voor toepassing op alle soorte.