Menu Sluiten

Renovatie Vloer

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over renovatie vloer kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Renovatie Vloer

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Renovatie vloer

skip to renovatie vloer verdient geld voor jou content home over ons badkamers vloer en tegelwerken projecten contact gratis offerte gratis offerte pagina s badkamerrenovatie aartselaar badkamerrenovatie antwerpen badkamerrenovatie beerzel badkamerrenovatie boechout badkamerrenovatie bonheiden badkamerrenovatie boom badkamerrenovatie boortmeerbeek badkamerrenovatie borgerhout badkamerrenovatie bornem badkamerrenovatie borsbeek badkamerrenovatie brasschaat badkamerrenovatie deurne badkamerrenovatie duffel badkamerrenovatie edegem badkamerrenovatie ekeren badkamerrenovatie grimbergen badkamerrenovatie heistopdenberg badkamerrenovatie hemiksem badkamerrenovatie herentals badkamerrenovatie hoboken badkamerrenovatie kampenhout badkamerrenovatie kapelle op den bos badkamerrenovatie koningshooikt badkamerrenovatie kontich badkamerrenovatie kruibeke badkamerrenovati.

algemene bouwonderneming nieuwbouw renovatie vloeren terrassen opritten home opgeleverd project project project totaalprojecten realisaties nieuwbouw renovatie vloeren terrassen opritten contact realisaties fotoalbums nieuwbouw renovatie vloeren terrassen opritten nieuwe projecten voorlopig geen nieuwe projecten beschikbaar algemene bouwonderneming berth sammy lendeleedsestraat izegem g t .

Informatie over Renovatie vloer

toggle navigation nieuws blog offerte contact vloeren spuitkurk traprenovatie times vloeren op zoek naar een parketof vinylvloer of liever een natuurlijk product als kurk voor elk interieur en ieders budget vindt u bij revan uw smaak. Ontdek hier uw keuze. Ontdek de mogelijkheden spuitkurk spuitkurk is een decoratieve en isolerende gevelbekleding De vergoeding voor renovatie vloer Spuitkurk is natuurlijk waterdicht isolerend n betaalbaar. Bekijk meer over spuitkurk. Ontdek de mogelijkheden spuitkurk spuitkurk is een decoratieve en isolerende gevelbekleding. Spuitkurk is natuurlijk waterdicht isolerend n betaalbaar. Bekijk meer over spuitkurk. Ontdek de mogelijkheden traprenovatie op zoek naar traprenovatie dan bent u bij rev.