Menu Sluiten

Renovatie In Combinatie Met Nieuwbouw

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, … Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dé partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Wij gidsen onze klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op uw maat gerealiseerd door onze ploegen: van ontwerp tot uitvoering.

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Onze expertise

  • Staalconstructies
  • Fabriekshallen
  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Toonzalen
  • Garages
  • Opslagloodsen
  • Manèges

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij bezorgen u een voorstel op maat van uw project. 

03148780314878

Meer info

tags: Industriebouw – Industriele Nieuwbouw – Industriele Renovatie – Leveranciers Industriebouw – Industriebouw Limburg – 

Wenst u meer info over renovatie in combinatie met nieuwbouw kijk dan vlug op https://www.axor.be | Renovatie In Combinatie Met Nieuwbouw

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Renovatie in combinatie met nieuwbouw

home gevelrenovatie badkamerrenovatie veranda prijs verandabouw leefveranda gratis offertes zoekt u een bouwbedrijf in antwerpen vergelijk prijzen en vind de beste aannemer voor uw klus offertes aanvragen een bouwbedrijf inschakelen wij hebben de afgelopen jaren een groot netwerk van aannemers opgebouwd in vlaanderen. Voor elke klus hebben wij een vakman paraat. Meerdere offertes aanvragen vul het contactformulier op de offertepagina in met de gegevens van de klus. Hoe exacter de gegevens des te preciezer de prijsoffertes. Dit is binnen minuten geregeld renovatie in combinatie met nieuwbouw leverancier Besparen door vergelijken u ontvangt de prijsoffertes nadat u ze aangevraagd hebt op de offertepagina. Vergelijk in alle rust het aanbod op prijs en voorwaarden. Zo bespaart u al snel tot op de kosten. Bouwbedrijf antwerpen heeft u een huis in antwerpen gekocht dat u volledig wilt verbouwen of bent u genteresseerd in een totaalrenovatie van uw huidige woonhuis met het inhuren van een bouwbedrijf of aannemer bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit zodat u uw wooncomfort maximaal verhoogt. Een bouwonderneming .

gebr. Boeckx uw partner voor energiebesparende oplossingen sinds bedrijf specialiteiten viessmann referenties contact gebroeders boeckx het familiebedrijf gebroeders boeckx blikt terug op meer dan jaar ervaring in duurzame verwarmings en sanitaire oplossingen. Doorheen de jaren bleven de familiale waarden van de familie boeckx steeds behouden vakmanschap volgens de regels van de kunst kwaliteit respect en uitmuntende dienstverlening. Deze kernwaarden zorgden voor de uitbouw van een ijzersterke reputatie in de kempen het leuvense en ver daarbuiten. In de loop der jaren specialiseerden wij ons in het merk viessmann. Bijgevolg hebt u bij ons een ruime keuze uit aardgas stookolie en of warmtepomptechnieken van het merk viessmann. U kan bij ons ook terecht voor warmwaterboilers zonnesystemen en sanitair. Neem gerust een kijkje bij onze vele referenties. Tevens beschikken wij over een eigen dienst na verkoop en staan daarom garant voor een goede en kwaliteitsvolle werking van uw verwarmingsinstallatie. U heeft een nieuwbo.

Interesse in Renovatie in combinatie met nieuwbouw

menu home nieuwbouw renovatie verbouwing totaalprojecten utiliteitsbouw interieurinrichting expertise en advies bijstand bij oplevering schattingen aankoop begeleiding aankoopmakelaar expertises epb verslaggeving advies interieur contact contact wie zijn we publicaties nieuws nl en fr de verbouwing f.l. brugge centrum verbouwing e.n. brugge centrum gevelrenovatie m.h. brugge centrum nieuwbouw k.c. sintkruis brugge nieuwbouw k.m interesse in renovatie in combinatie met nieuwbouw sintandries brugge nieuwbouw m.j. sintandries brugge architectenbureau bruynbroeck ontwerpt en realiseert woonhuizen appartementen winkels horecaruimtes kantoren en andere utilitaire gebouwen. Wij specialiseren ons in het tot stand brengen van unieke duurzame nieuwbouw woningen en handelszaken die tegemoetkomen aan uw wensen behoeftes en beschikbaar budget. Een nieuwbouwproject volledig op maat dat kan ook voor u. Ook voor renovatie verbouwen en interieurinrichting kan u bij ons terecht. Hier zoeken we.