Menu Sluiten

Oplossingen Staalskeletbouw

VL-Trac is gespecialiseerd in de bouw van agrarische, commerciële en industriële bedrijfsgebouwen.

Een gebouw, dat stààt.

U heeft een project. Of u nu kiest voor staalstructuren, prefabbeton of houtbouw, aannemingsbedrijf VLtrac Bohez geeft uw dromen en plannen vorm, van ontwerp tot uitvoering. Een hoogst functioneel industrieel, commercieel of agrarisch gebouw met uitstraling, dat stààt. Duurzaam en solide.

Wat doen wij?

Een gespecialiseerd team van vakmensen.

Als complete prefabbouwer (metaal, hout, beton) legt VLtrac Bohez zich toe op de constructie van industriële, agrarische en kmo-gebouwen, inclusief betonwerken. VLtrac Bohez opereert ook als toeleverancier van gelaste staalstructuren en subcontractor voor de metaalverwerkende nijverheid.

Iedere niche vraag aangepaste kennis. Elke activiteit vergt vaardigheid. Bij VLtrac Bohez zit u veilig! Voor elke opdracht schakelen wij onze juiste experts in: een gespecialiseerd team van vakmensen, in de rug gesteund door een performant productieapparaat. Zo bent u verzekerd van de brains, de skills én de capaciteit.

00711660071166

More info

tags: Industriebouw – Aannemer Industriebouw – Utiliteitsbouw – Aannemer Utiliteitsbouw – Landbouwloods – 

Wenst u meer info over oplossingen staalskeletbouw kijk dan vlug op https://www.vltracbohez.be/nl/home | Oplossingen Staalskeletbouw

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Oplossingen staalskeletbouw

over alfabouw contact nl industriebouw kantoorbouw renovaties retail over alfabouw alfabouw werd opgericht in met staalskeletbouw als hoofdactiviteit. Prefabbeton en houtconstructies of een combinatie van beide technieken verrijken het aanbod oplossingen staalskeletbouw specialisatie Dit heeft als voordeel dat er altijd gekozen wordt voor de beste uitvoering in functie van het project. Zo beantwoorden we aan de meest uiteenlopende eisen en wensen. Onze troeven alfabouw is een middelgrote bouwonderneming. Onze expertise ligt bij sleutelklare projecten in de industrile bouw. We combineren daarbij de knowhow van grote industrile bouwers met de creativiteit gemoedelijkheid en flexibiliteit van een traditionele aannemer. Onze troeven onderbouwde organisatorische structuur gemotiveerde en ervaren medewerkers kwalitatieve en flexibele uitvoering van kleine en grote projecten creatieve oplossingen op maat uiterst competitieve prijzen korte realisatietermijnen uw ideale partner .

home referenties producten isolatie gevelreiniging verwarming en electriciteit certificering en keuring constructie eurosteelframing epc stappenplan technische info links contact menu home producten isolatie gevelreiniging verwarming en electriciteit certificering en keuring constructie epc stappenplan technische info links contact constructie de lichte staalskeletopbouw van porbel amp co biedt flexibele oplossingen voor de druk op de schaarse bouwoppervlakte betonstop energie co uitstoot en mobiliteit. Meer en meer jonge gezinnen singels en gepensioneerden verhuizen naar een stedelijke omgeving. Een zadel of plat dak kan weggenomen of vervangen worden door b.v Ons aanbod van oplossingen staalskeletbouw Een kangoeroe of extra appartement. Het dak krijgt een extra isolatie terras groen dak in combinatie met zonnepanelen staalskeletbouw van porbel is licht en kan als verdiepingen worden bijgeplaatst. Staal is maatvast anorganisch neemt.

Inlichtingen over Oplossingen staalskeletbouw

home over ons ons aanbod staalskeletbouw realisaties contact professionelen bouwonderneming nieuws privacybeleid passie voor metaal ontdek hier ons aanbod contacteer ons staalbouwwoningen en industriebouw als u kiest voor een staalbouwwoning in hamme of omgeving dan kiest u voor een stevige oplossing. Vooral in de industriebouw zijn dit oplossingen die snel en op een stevige manier kunnen opgetrokken. U zult er alles over ontdekken in onze fotogalerij. Stel ons uw vragen heeft u nog vragen of wilt u graag extra informatie over het plooiwerk van metaalconstructie de clercq aarzel dan vooral niet en neem vandaag nog contact met ons op voor uw staalbouwwoning. Zo kunnen wij u de nodige toelichting geven. Als u dat wilt maken we een gratis offerte op. Metaalconstructie de clercq staalbouwwoning metaalconstructie de c.