Menu Sluiten

Ontwerp Tot Uitvoering Industriele Nieuwbouw

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, … Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dé partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Wij gidsen onze klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op uw maat gerealiseerd door onze ploegen: van ontwerp tot uitvoering.

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Onze expertise

  • Staalconstructies
  • Fabriekshallen
  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Toonzalen
  • Garages
  • Opslagloodsen
  • Manèges

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij bezorgen u een voorstel op maat van uw project. 

03148780314878

Meer info

tags: Industriebouw – Industriele Nieuwbouw – Industriele Renovatie – Leveranciers Industriebouw – Industriebouw Limburg – 

Wenst u meer info over ontwerp tot uitvoering industriele nieuwbouw kijk dan vlug op https://www.axor.be | Ontwerp Tot Uitvoering Industriele Nieuwbouw

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ontwerp tot uitvoering industriele nieuwbouw

bessems staalarchitectuur staalskeletwoningen visie een staalskeletwoning laat de bouwheer de nodige vrijheid voor de invulling van zijn project en van zijn budget met beduidend meer ruimte voor eigen werk en fasering. Ingenieurarchitect johan bessems heeft met een honderdtal projecten inmiddels voldoende ervaring en erkenning verworven met de realisatie van staalskeletwoningen. Met een passie voor staal en rationeel bouwen tracht hij als zaakvoerder van het architectuurbureau bessems staalarchitectuur een budgetvriendelijk alternatief te bieden in het hedendaags bouwlandschap. De traditionele bouwmethoden voldoen steeds minder aan de huidige eisen betreffende flexibiliteit en duurzaamheid. Een staalskeletwoning laat de bouwheer de nodige vrijheid voor de invulling van zijn project en van zijn budget met beduidend meer ruimte voor eigen werk en fasering. Het ontwerp en de uitvoering van de woning worden ten allen tijde beoordeeld op de financile en praktische haalbaarheid. Antwoorden op de meest gestelde vragen vind je alvast in de rubriek faq ontwerp tot uitvoering industriele nieuwbouw prijzen Met het behalen va.

residentieelcommercieelindustrieel visieteam contactlinks spoor is een jong architectenbureau dat sinds stelling neemt op de bouwmarkt met het centrum van ieper als uitvalsbasis met open blik legt spoor architecten zich bewust toe op een zeer diverse waaier van opdrachten woningen en meergezinswoningen zowel nieuwbouw als grondige renovaties maar ook tal van sociale woonprojecten. Daarnaast ontwerpt en realiseert spoor architecten ook commercile panden kantoren en toeristische verblijven. Industrile projecten maar ook opdrachten in de rust en verzorgingssector en initiatieven voor scholen vormen de sluitsteen van het oeuvre van spoor architecten. Binnen dit uitgebreide en ambitieuze portfolio bevinden zich ook verschillende beschermde gebouwen die van a tot z worden begeleid. Spoor architecten wordt gedragen door architecten. Zaakvoerder robrecht van hooreweghe koos zorgvuldig een team rond zich elieze spitst zich vooral toe op de restauratie en subsidiedossiers voor de beschermde gebouwen elien neemt naast het ont.

Vragen over Ontwerp tot uitvoering industriele nieuwbouw

solutions about jobs news contact nederlandsrsaquo nederlands lsaquo back franais aiv industries industrile buisleidingen en metaalconstructies aiv ontwerpt fabriceert en monteert industrile buisleidingen piping in staal inox kunststof vb pe pvc victaulic koper en galva. naast nieuwbouwprojecten passen wij ook bestaande pipinginstallaties aan of zorgen voor de herlokalisatie van uw installatie Aandacht over ontwerp tot uitvoering industriele nieuwbouw lees meer ervaring aiv kan door de ervaring en de opgebouwde know how perfect inspelen op de nieuwste technieken en voorschriften. Onze tevreden klanten zijn hier het bewijs van . Klantgericht wij houden van een persoonlijk contact met onze klanten en stellen alles in het werk om duidelijk en stipt met u te communiceren. Veiligheid aiv is een vcagecertificeerde onderneming. Wij hebben aandacht voor veiligheid gezondheid en milieu zowel binnen aiv als bij onze opdrachtgevers. Europese ped richtlijn de projecten worden uitgevoerd conform de .