Menu Sluiten

Offerte Algemene Bouwwerken Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Algemene Bouwwerken – Leveranciers Algemene Bouwwerken – Algemene Bouwwerken Antwerpen – Dromen Bouwen – Aanbouw Veranda Antwerpen – 

Wenst u meer info over offerte algemene bouwwerken antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Offerte Algemene Bouwwerken Antwerpen

Bouw | Schrijnwerk | Badkamers | Interieur | Keuken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Offerte algemene bouwwerken antwerpen

contact nieuws mailing links login zoek nl fr home vlaanderen bouwt vzw over vlabo filosofie medewerkers leden projecten in wedstrijd in opbouw antwerpen limburg oostvlaanderen westvlaanderen vlaamsbrabant gerealiseerd koopprojecten antwerpen limburg oostvlaanderen westvlaanderen vlaamsbrabant openbare gebouwen huurwoningen werking aannemers architecten grondeigenaars meewerkende aannemers aannemers doel en werkwijze vlaanderen bouwt vzw cordineert en begeleidt de bouw van kwalitatieve woningen die voor een betaalbare prijs aan mensen met een modaal inkomen te koop of te huur worden aangeboden. Het gebruik van vernieuwende technieken en materialen en de samenwerking van aannemers en architecten vanaf de ontwerpfase zijn de voornaamste middelen waarmee kwaliteitsverhoging en prijsbeheersing wor.

diensten realisaties over ons contact diensten realisaties over ons contact welkom bij geomeasure geomeasure is een jong en dynamisch landmeterexpertenbureau vol ambitie waar u alle expertise terugvindt onder n dak. Zo zijn we gespecialiseerd in het opmeten van een bestaande toestand het uitzetten van bouwwerken verkavelingen schattingen afpaling enzovoort. Vertrouw uw project met een gerust hart aan ons toe offerte algemene bouwwerken antwerpen zijn zeer gegeerd Wij behandelen het met de grootste zorg en brengen het op een zo kort mogelijke tijd tot een goed einde. infogeomeasure.be meer over ons onze diensten opmeting bestaande toestand verkaveling schatting afpaling en prekadastratie plaatsbeschrijving maatvoering volumeberekening andere diensten realisaties project schietskuil maasmechelen meer informat.

Kennis over Offerte algemene bouwwerken antwerpen

home bouwwerken vloer amp tegelwerken sleutel op de deur fotogalerij contact allerhande werken in en rondom uw woning aannemer voor algemene bouwwerken braeckmans regio zoerselantwerpen bij algemene bouwwerken braeckmans zien wij ieder project als een unieke opdracht die de meeste zorg en voorbereiding verdient. Wij voeren dan ook allerhande werken uit in en rondom uw woning. Manon w. super tevreden over jullie diensten een echte aanrader… Clment g heb je interesse in offerte algemene bouwwerken antwerpen kies voor algemene bouwwerken braeckmans als u kwaliteit en een perfecte afwerking verkiest nieuwbouw en renovatie zowel voor algemene vloerwerken als voor diverse andere bouwwerken is aannemer braeckmans uit zoersel deacute geschikte partner. Ook voor sleutel op de deur projecten kunt u bij ons terecht. Kwaliteit tegen een scherpe prijs u als klant tevreden stellen is onze prioriteit. Daarom zorgen wij steeds voor een betaalbare offerte zonder dat de werken inboeten aan kwaliteit. Wij maken ook steeds gebruik van de beste materialen om een duurzaam effect te garanderen. Neem een kijkje in onze fotogalerij en.