Menu Sluiten

Materialen Industriele Nieuwbouw

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, … Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dé partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Wij gidsen onze klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op uw maat gerealiseerd door onze ploegen: van ontwerp tot uitvoering.

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Onze expertise

  • Staalconstructies
  • Fabriekshallen
  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Toonzalen
  • Garages
  • Opslagloodsen
  • Manèges

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij bezorgen u een voorstel op maat van uw project. 

03148780314878

Meer info

tags: Industriebouw – Industriele Nieuwbouw – Industriele Renovatie – Leveranciers Industriebouw – Industriebouw Limburg – 

Wenst u meer info over materialen industriele nieuwbouw kijk dan vlug op https://www.axor.be | Materialen Industriele Nieuwbouw

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Materialen industriele nieuwbouw

fdt taal nl fr toepassingen home toepassingen realisaties professionals producten contact onze waterdichte toepassingen standaard plat dak is het nu renovatie of nieuwbouw onze producten zorgen reeds jaar voor de best mogelijke afdichting materialen industriele nieuwbouw firma Zowel op oude dichtingen alle types isolatie en ondergronden kunnen wij aan de slag. Met door ons opgeleide vaklui staan wij garant voor een perfecte uitvoering. Aarzel niet om ons te contacteren. Gratis offerte waterrecuperatie onze dichtingen staan garant voor een heldere regenwaterrecuperatie zonder bijkomende beschermingslagen. Uw regenwaterputten toiletten … Zullen helder en geurloos water bevatten groendak meer en meer krijgen daken een tweede bestemming. Met rhepanol hg hfk rhenofol cg heeft u de perfecte wortelwerende afdichting voor uw.

bessems staalarchitectuur staalskeletwoningen visie een staalskeletwoning laat de bouwheer de nodige vrijheid voor de invulling van zijn project en van zijn budget met beduidend meer ruimte voor eigen werk en fasering. Ingenieurarchitect johan bessems heeft met een honderdtal projecten inmiddels voldoende ervaring en erkenning verworven met de realisatie van staalskeletwoningen. Met een passie voor staal en rationeel bouwen tracht hij als zaakvoerder van het architectuurbureau bessems staalarchitectuur een budgetvriendelijk alternatief te bieden in het hedendaags bouwlandschap De handelswijze m.b.t. materialen industriele nieuwbouw De traditionele bouwmethoden voldoen steeds minder aan de huidige eisen betreffende flexibiliteit en duurzaamheid. Een staalskeletwoning laat de bouwheer de nodige vrijheid voor de invu.

Mededeling over Materialen industriele nieuwbouw

skip to content contacteer ons vraag uw offerte bel ons op home over ons onze diensten referenties vacatures contact verwijderen van graffiti beeldmateriaal industrile gevelreiniging wassen van ramen osmose reiniging reiniging zonnepanelen eindschoonmaak nieuwbouw en verbouwing reiniging vloeren parkeergarages ontmossen en reinigen van daken verwijderen van graffiti openingsuren maandag tem donderdag van u tot u vrijdag van u tot u zaterdag op afspraak zondag gesloten een dringend gevalbuiten de openingsuren stuur een mail naarinfolwcleaning.be schoonmaakbedrijf lw cleaning berkenlaan bus lanaken btw be .. Direct een afspraak maken contacteer ons vraag uw offerte bel ons op lwcleaning privacyverklaring facebook .