Menu Sluiten

Maneges Bouwen

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, … Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dé partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Wij gidsen onze klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op uw maat gerealiseerd door onze ploegen: van ontwerp tot uitvoering.

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Onze expertise

  • Staalconstructies
  • Fabriekshallen
  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Toonzalen
  • Garages
  • Opslagloodsen
  • Manèges

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij bezorgen u een voorstel op maat van uw project. 

03148780314878

Meer info

tags: Industriebouw – Industriele Nieuwbouw – Industriele Renovatie – Leveranciers Industriebouw – Industriebouw Limburg – 

Wenst u meer info over maneges bouwen kijk dan vlug op https://www.axor.be | Maneges Bouwen

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Maneges bouwen

vacatures infowww.hendrikxnv.be ma vrij uur home over ons werkzaamheden projecten laatste nieuws contact over ons stallenbouw en meer de bouwvan stallen loodsen putten en maneges is onze specialiteit. U denkt aan een nieuw onderkomen voor uw vee aardappelen groenten fruit of werktuigen denk dan aan hendrikx. Niet enkel omdat vele anderen dat reeds deden maar hendrikx het geheel uitvoert en voorziet van alle gewenste afwerkingen. De firma hendrikx specialist in agrarische bouw wij zijn reeds meer dan jaar gespecialiseerd in de agrarische bouw. Zowel voor de rundvee varkens als pluimveesector hebben wij eigen specialisten in huis maneges bouwen voor bedrijven op maat aanspreekpunt bouwt uw stallen vanaf de mestkelders tot en met constructie en timmerwerken met eigen mensen. Hierdoor hebt u aanspreekpunt en dus ook .

start product info realisaties pluimvee stallen rundvee stallen varkens stallen paardensector loodsen bedrijfsgebouwen afwerking contact route prefab betonwanden… …met een steentje voor sinds jaar en dag is moors baksteenwanden een begrip in de bouwwereld. Als marktleider in de productie van baksteenwanden met echte steenstrips voor hoofdzakelijk de agrarische sector wordt ons product veelvuldig toegepast voor het bouwen van rundveestallen varkensstallen kippenstallen maneges bewaarhallen en loodsen. Onze betonwanden worden vervaardigd uit beton van hoge kwaliteit en echte baksteen. Dus geen imitatie zoals gespoten geprint of geverfd steenmotief. Het gebruik van echte baksteen garandeert een kleurvastheid voor eeuwen. Het aanbod van een breed kleurenpalet biedt .

Vragen over Maneges bouwen

tel mail ons infodevosconstruct.be welkom realisaties industriebouw landbouw en agroconstructies paardenstallen manges vacatures contacteer ons certificaten agro industriebouw uw specialist voor industriebouw en agroconstructiesmaak kennis met ons bedrijf welkom bij de vos construct de vos construct bvba is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de creatie van landbouwconstructies en industrile gebouwen De verkoopsom van maneges bouwen Onze dienstverlening is uiterst volledig en omvat o.a. Studie amp ontwerp de voorbereidende planning alle nodige grondwerken tot en met de eindafwerking. Tijdens de werken houden we nauw contact met de klant teneinde snel efficint en precies in te spelen op elke specifieke vraag. De vos construct bvba garandeert u de zekerste weg naar een passende huisvesting van uw activiteiten. Een greep uit onze realisaties realisaties voor industrie agro en landbouw behoren tot o.