Menu Sluiten

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Cenergie, het synoniem van integrale energiezorg

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Cenergie is sedert 1997 actief als een zelfstandige onderneming, gespecialiseerd in integrale energiezorg, en ontwikkelde zich tot een gezaghebbende specialist op het gebied van innovatieve duurzame energieconcepten en -technieken.

Cenergie stopt al zijn energie in het duurzaam optimaliseren en beheren van de energie in bestaande en nieuwe gebouwen

De doelstelling is het creëren van een duurzaam evenwicht tussen energieprestatie en –efficiëntie, woon- en werkcomfort en project- en facilitybeheer. Dat alles met het oog op het hoogst mogelijke rendement tegen de laagst mogelijke kostprijs. Cenergie werkt daartoe samen met meer dan 30 hoogopgeleide specialisten die vanuit de vestigingen in Antwerpen en Brussel in het hele land inzetbaar zijn.

Onze diensten

Advies

Audits

Energiezuinige technieken

Energiebeheer

Cenergie werkt voor overheden, bedrijven en organisaties die begaan zijn met duurzaam bouwen en renoveren en energie-efficiëntie in het algemeen. Met Cenergie kiezen ze voor een integraal energiezorgplatform, gebouwd op de vier pijlers: advies, audits, energiezuinige technieken en energiebeheer.

2505889

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen:

Cenergie is de innovatieve energiezorgpartner bij uitstek voor bouwheren en gebouwbeheerders.

Cenergie hecht een groot belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met respect en waardering voor alle klanten en medewerkers. In de overtuiging dat integriteit, openheid en alertheid de kernvoorwaarden zijn voor wederzijds vertrouwen. En met een klantgerichte aanpak als uitgangspunt. Vernieuwingsdrang, neutraliteit en professionaliteit vormen de basis voor een duurzaam partnership met onze opdrachtgevers.

Cenergie werkt voor overheden, bedrijven en organisaties die begaan zijn met duurzaam bouwen en renoveren en energie-efficiëntie in het algemeen. Met Cenergie kiezen ze voor een integraal energiezorgplatform, gebouwd op d.

Meer info

tags: Advies Circulair Bouwen – Klimaatneutraal Bouwen – Circulariteit Gebouw Meten – Proces Circulair Gebouw – Evaluatietool Circulair Bouwen – 

Wenst u meer info over maatschappelijk verantwoord ondernemen kijk dan vlug op https://www.cenergie.be/nl/ | Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

nl fr en toggle navigation nl fr en over eribel documenten home referenties vacatures contact over eribel documenten onze producten brandwerende deuren akoestische deuren veiligheids deuren specials standaard deuren omlijstingen home over eribel mvo maatschappelijk verantwoord ondernemen onze troeven mvo esfkwaliteitslabel maatschappelijk verantwoord ondernemen mvo betekent voor eribel een continu verbeteringsproces waarbij een onderneming vrijwillig en systematisch een gestructureerd beleid voert om een meerwaarde te betekenen op economisch milieu en sociaal vlak maatschappelijk verantwoord ondernemen specialisatie Dit wordt gerealiseerd door continue toetsing en communicatie met interne en externe stakeholders of belanghebbenden. Sociaal engagement dit uit zich bij eribel onder andere in intense opleidingstrajecten met interne en externe begeleiding in de arbeidsomgeving. Daarbij vergeten we duurzame tewerkstelling voor de kansengroepen niet waardoor we erkend zijn als invoegbedrijf. Ons hrbeleid heeft een sterk uitgebouwd diversiteitsbeleid met aandacht voor comp.

onze producten ons bedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen nieuws jobs menu onze producten ons bedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen nieuws jobs contact downloads nederlands open menu franais english deutsch italiano polski portugus espaol menu contact downloads nederlands open menu franais english deutsch italiano polski portugus espaol linkedin facebooksquare youtube instagram linkedin facebooksquare youtube instagram search close onze producten ons bedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen nieuws jobs contact downloads nederlands open menu franais english deutsch italiano polski portugus espaol menu onze producten ons bedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen nieuws jobs contact downloads nederlands open menu franais english deutsch italiano polski portugus espaol maatschappelijk verantwoord ondernemen csr maat.

Kundigheid over Maatschappelijk verantwoord ondernemen

je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website Wat omvat maatschappelijk verantwoord ondernemen Alle die keure websites die keure aanmelden onthoud mijn gegevens nieuw registreer nu wachtwoord vergeten nl fr en die keure printing educatief professional opleidingen coronavirus over ons over die keure missie visie en waarden milieu en duurzaamheid geschiedenis vacatures nieuws contact duurzaamheid duurzaamheid bij die keure duurzaam produceren maatschappelijk verantwoord ondernemen die keure wij wensen u de nodige moed en sterkte om deze moeilijke periode door te komen. Ontdek hier welke maatregelen we nemen in de strijd tegen het coronavirus. Aanmelden onthoud mijn gegevens nieuw registreer nu wachtwoord vergeten die keure printing educatief professional opleidingen coronavirus over ons over die keure missie visie en waarden milieu en duurzaamheid geschiedenis vacatures nieuws contact du.