Menu Sluiten

Leveranciers Vloeropbouw

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over leveranciers vloeropbouw kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Leveranciers Vloeropbouw

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers vloeropbouw

home producten referenties diensten voordelen contact home producten referenties diensten voordelen contact jobs faq u bent hier home diensten thermoduct diensten thermoduct is gespecialiseerd in wand en vloerverwarmingssystemen energiedaken betonkernactivering opritverwarming en koeling van wanden vloeren en plafonds. Wij doen veel meer dan enkel het leveren en plaatsen van deze producten. Onze service begint bij advies en een ontwerp op maat en kan eindigen bij het onder druk zetten van de leidingen en het afleveren van de tienjarige systeemgarantie. . Ontwerp samen met u kiezen we het ideale systeem afgepast op uw behoeften en voorkeuren leveranciers vloeropbouw voor meer omzet We maken uitgebreide berekeningen en adviseren u in de keuze van de best passende vloerverwarmingssystemen wandverwarming of koelsystemen. . Uitgetekend verlegplan we maken gebruiksklare verlegschema s helde.

home over ons diensten ons team impressies vacatures offerte contact home over ons diensten ons team impressies vacatures offerte contact vloerisolatie van jos surinx ht afwerkingsbedrijf uit bilzen jos surinx is sinds de limburgse dienstenspecialist en het afwerkingsbedrijf uit bilzen dat voor de totale afwerking van uw woning of project kan zorgen. Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van professionele materialen n de beste grondstoffen hebben we al vele tevreden klanten kunnen dienen en helpen met hun nieuwbouw of renovatie project. Daarnaast werken we met een stipte planning waarmee we snel en doelgericht te werk kunnen gaan Onze suggestie over leveranciers vloeropbouw We staan geregistreerd als erkend aannemer bij het fod economie en dragen deze erkenning die gelijker tijd als kwaliteitslabel kan beschouwd worden hoog in het vaandel. Enkel een.

Feiten over Leveranciers vloeropbouw

deze site gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Ok ik snap het meer info een vraag contacteer n van onze experts . Of laat je terugbellen menu sluiten een vraag bel gratis . Of klik hier en we bellen je terug purepur isola energypearls thermogran thermoultra accorub rubsonor nl nl fr allinone floor nieuw isolatie dak en zolderisolatie vloerisolatie spouwmuurisolatie kruipkelderisolatie akoestische isolatie chape vloerverwarming vloerservice referenties contact home premies over ons onze teams blog faq vacatures professionelen offerte aanvragen home allinone floor allinone floor een uniek concept vroeger moest je beroep doen op minimaal verschillende firma s om je vloeropbouw tot ee.