Menu Sluiten

Leveranciers Staalstructuren

VL-Trac is gespecialiseerd in de bouw van agrarische, commerciële en industriële bedrijfsgebouwen.

Een gebouw, dat stààt.

U heeft een project. Of u nu kiest voor staalstructuren, prefabbeton of houtbouw, aannemingsbedrijf VLtrac Bohez geeft uw dromen en plannen vorm, van ontwerp tot uitvoering. Een hoogst functioneel industrieel, commercieel of agrarisch gebouw met uitstraling, dat stààt. Duurzaam en solide.

Wat doen wij?

Een gespecialiseerd team van vakmensen.

Als complete prefabbouwer (metaal, hout, beton) legt VLtrac Bohez zich toe op de constructie van industriële, agrarische en kmo-gebouwen, inclusief betonwerken. VLtrac Bohez opereert ook als toeleverancier van gelaste staalstructuren en subcontractor voor de metaalverwerkende nijverheid.

Iedere niche vraag aangepaste kennis. Elke activiteit vergt vaardigheid. Bij VLtrac Bohez zit u veilig! Voor elke opdracht schakelen wij onze juiste experts in: een gespecialiseerd team van vakmensen, in de rug gesteund door een performant productieapparaat. Zo bent u verzekerd van de brains, de skills én de capaciteit.

00711660071166

More info

tags: Industriebouw – Aannemer Industriebouw – Utiliteitsbouw – Aannemer Utiliteitsbouw – Landbouwloods – 

Wenst u meer info over leveranciers staalstructuren kijk dan vlug op https://www.vltracbohez.be/nl/home | Leveranciers Staalstructuren

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers staalstructuren

home over cbvh bedrijfsbeleid normen en certificering productoverzicht kisten palletten haspels kartonnen verpakkingen diensten marktsegment contact fr nl en home over cbvh bedrijfsbeleid normen en certificering productoverzicht kisten palletten haspels kartonnen verpakkingen diensten marktsegment contact packaging production services packaging production services packaging production services packaging production services situering cbvh cbvh is een entiteit actief in de sector van de houten en kartonnen verpakkingen die bestemd zijn voor diverse industrile toepassingen. Zo ontwikkelt cbvh houten palletten op maat houten kisten op maat houten kratten op maat alsook allerlei industrile kartonverpakkingen al dan niet gecombineerd met andere buffermaterialen. Hierbij worden voornamelijk hout en heavyduty golfkarton en of een combinatie van beide materialen gebruikt leveranciers staalstructuren zorgt voor een snelle ROI Machineonderdelen silo s compressoren glas staalstructuren koelingssystemen diverse hoogtechnologisch materiaal cbvh verpakt en beschermt deze goederen zodanig dat.

menu home over ons wat doen wij contact vacatures u bent hier home home metaalconstructies voor bagger en waterbouwkundige industrie hebt u metaalconstructies voor de bagger en de waterbouwkundige industrie nodig pijpleidingen bochten sleep en zuigkoppen we produceren en leveren alle onderdelen voor baggerboten. Voor havens en sluizen maken we staalstructuren zoals ladders leuningen en kleinere sluisdeuren. Maar ook voor grote en zware stukken is beva metal uw ideale partner Wat betrachten we met leveranciers staalstructuren Wij ontwerpen maken n lassen meerpalen en volledig remwerk. Uw partner voor al uw metaalconstructies voor al uw metaalconstructies in staal roestvrij staal en aluminium is er beva metal. Wij maken en plaatsen stalen structuren voor industrile panden bedrijfsgebouwen en woningen. Zoekt u metalen trappen ladders of leuningen bordessen luifels of loopbruggen wij garanderen u de hoogste kwaliteit en de snelste levering. Een dak of gevel bekleden met aluminium panelen wij zijn erkend aannemer voor kalzip en alucobond. Productie van.

Inlichtingen over Leveranciers staalstructuren

uw browser wordt niet meer ondersteund om de website optimaal te kunnen ervaren moet u over de nieuwste versie van uw browser beschikken. Verder surfen industriebouw referenties historiek nieuws jobs contact nl fr industriebouw referenties historiek nieuws jobs contact nl fr historiek als familiebedrijf is industriebouw govar een gevestigde waarde in het vlaamse bouwlandschap. Toch is het bedrijf er door de jaren heen steeds in geslaagd jong en dynamisch te blijven. Die unieke combinatie van innovatie en jarenlange ervaring is n van de grote pluspunten van het bedrijf. Reeds in de e eeuw is de familie govaere uit ardooie actief in de bouwwereld met een zaak in aannemingswerken. Dan al gaat het om een bedrijf van vader op zoon. Een traditie die tot op vandaag nog steeds wordt voortgezet. De eerste grote veranderingen komen er wanneer de drie zonen van leon govaere die sinds aan het hoofd staat elk hun eigen weg gaan met een ta.