Menu Sluiten

Leveranciers Industriele Renovatie

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, … Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dé partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Wij gidsen onze klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op uw maat gerealiseerd door onze ploegen: van ontwerp tot uitvoering.

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Onze expertise

  • Staalconstructies
  • Fabriekshallen
  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Toonzalen
  • Garages
  • Opslagloodsen
  • Manèges

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij bezorgen u een voorstel op maat van uw project. 

03148780314878

Meer info

tags: Industriebouw – Industriele Nieuwbouw – Industriele Renovatie – Leveranciers Industriebouw – Industriebouw Limburg – 

Wenst u meer info over leveranciers industriele renovatie kijk dan vlug op https://www.axor.be | Leveranciers Industriele Renovatie

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers industriele renovatie

contacteer ons voor meer informatie nl fr home wie zijn we onze diensten certificatie contact jobs your rebuilding partner private industrile en openbare gebouwen your rebuilding partner private industrile en openbare gebouwen your rebuilding partner private industrile en openbare gebouwen your rebuilding partner private industrile en openbare gebouwen wij renoveren herstellen en onderhouden altijd een oplossing op maat. Cloet doet aan renovatie en onderhoud van openbare private en industrieumlle gebouwen leveranciers industriele renovatie voor meer omzet Ons bedrijf biedt een totaalpakket aan en zet teams multidisciplinair in. Ervaring cloet bouw is een geregistreerd en erkend aannemersbedrijf. Ons team heeft ervaring in diverse sectoren. Dat is een troef die ons in staat stelt onze baseline altijd een oplossing op maat maximaal te realiseren. Teamwork samen sterk werk leveren dat is.

schoonmaakbedrijf diensten ruitenwasser schoonmaak van gebouwen glasrenovatie krassen aanslag industrile reiniging kleurherstel en behandelen van buitenschrijnwerk zonnepanelen reinigen gevelreiniging en dakreiniging schoonmaak na nieuwbouw en renovatie van woningen schoonmaak na brand en of waterschade schilderwerken delicate reiniging schoonmaak bij verhuur en verkoopsklaar maken van woningen ontgeuren van gebouwen offerte vacatures contact schoonmaakbedrijf schoonmaakbedrijf sipur Een beschouwing over leveranciers industriele renovatie Sipur is een allround schoonmaakbedrijf dat borg staat voor kwaliteit betrouwbaarheid en service. Wij zijn gespecialiseerd in kleine en grote opdrachten in oostvlaanderen westvlaanderen vlaams brabant en brussels gewest. U kan ons contacteren voor particuliere woningen alsook bedrijven industrie kantoor banken winkels enz. Hierdoo.

Interesse in Leveranciers industriele renovatie

van tornhaut over ons projecten kwalificaties vacatures contact nieuws links van tornhaut over ons projecten kwalificaties vacatures contact nieuws links main menu van tornhaut over ons projecten kwalificaties vacatures contact nieuws links over ons wat begon als een ambachtelijke bouwfirma is nu een belangrijke speler op de vlaamse markt van de appartements en utiliteitsbouw. Het bouwbedrijf werd opgericht in het begin van de jaren zestig als een eenmanszaak en heeft sedert het statuut van een bvba. De vennootschap wordt bestuurd door ir. Alain de groeve en ir. Kristof de brouwer. Sedert begin maakt het bedrijf deel uit van de holdingvennootschap vtinvest group. Begonnen als een eenmanszaak is van tornhaut bvba nu een volwaardige.