Menu Sluiten

Leveranciers Industriele Nieuwbouw

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, … Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dé partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Wij gidsen onze klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op uw maat gerealiseerd door onze ploegen: van ontwerp tot uitvoering.

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Onze expertise

  • Staalconstructies
  • Fabriekshallen
  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Toonzalen
  • Garages
  • Opslagloodsen
  • Manèges

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij bezorgen u een voorstel op maat van uw project. 

03148780314878

Meer info

tags: Industriebouw – Industriele Nieuwbouw – Industriele Renovatie – Leveranciers Industriebouw – Industriebouw Limburg – 

Wenst u meer info over leveranciers industriele nieuwbouw kijk dan vlug op https://www.axor.be | Leveranciers Industriele Nieuwbouw

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers industriele nieuwbouw

loading… Home schoonmaakbedrijf diensten gratis offerte cleaninginstyle vraag uw gratis offerte algemene schoonmaak op maat jes cleaning is een schoonmaakbedrijf dat een brede waaier aan schoonmaakdiensten aanbiedt dat uw bedrijf de uitstraling geeft dat het verdient. Ongeacht in welke sector u actief bent onze professionele en dynamische schoonmaakteams staan voor u klaar elke samenwerking is helemaal op maat van de klant of dit nu nmalig is of in de vorm van een onderhoudscontract of dit nu n ruimte is of een gans kantorencomplex leveranciers industriele nieuwbouw verdient geld voor jou Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan en ontdek al onze mogelijkheden. Vaste kuisploeg zodra wij uw schoonmaakwensen kennen en u weet welke service wij bieden en welke moderne technieken wij gebruiken kunnen we een efficinte samenwerking opstarten. Wij wijzen u een vast poetsteam van twee ervaren medewerkers toe. Dit biedt vele voordelen. Zij kennen hun vak n uw gebouwen. En poetsbeurt of onderhoudscontract gaat het om een nmalige poetsbeurt van n bureel of een groot kantorencomplex hot.

telefoon infoelectrodavid.be home activiteiten realisaties service contact jobs duurzaam ondernemen activiteiten industrile installaties automatisatie verlichting netwerkbekabeling nieuwbouw renovatie electro david nv is thuis in alle mogelijke sectoren zowel villa s hoeves winkels rvt woon amp zorgcentra kmo s als grote ondernemingen. Het bedrijf bezit een erkening voor werken klasse . Telefoon infoelectrodavid.be gullegemsesteenweg bissegem electrodavid.be .

Bericht over Leveranciers industriele nieuwbouw

overslaan en naar de inhoud gaan jobs nieuws group democo group verzamelt de expertise van werknemers en gespecialiseerde bedrijven in aanneming ontwikkeling technieken en afwerking. The value builders ontwikkeling ontwikkelaar van kernversterkende vastgoedprojecten voor wonen werken en ontspannen op maat van de steden van morgen. Afwerking allround partner in interieurbouw voor maatwerk van ontwerpadvies tot finale afwerking van elk project Wat beogen we met leveranciers industriele nieuwbouw Aanneming bouwbedrijf en algemeen aannemer voor elk type bouwproject van ruwbouw tot kantenklaar van nieuwbouw tot renovatie. Democo heeft ook vestigingen in polen democo poland en portugal dpco. Technieken installeert en onderhoudt elektrotechnische installaties met oog op de toekomst. Beveiliging van professionele omgevingen met bewakings en beveiligingssystemen op maat. Installatie en onderhoud in hvac sanitair en piping voor grotere industrile openbare en commerci.