Menu Sluiten

Leveranciers Algemene Bouwwerken

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Aanbouw Veranda Antwerpen – Algemene Bouwwerken – Algemene Bouwwerken Antwerpen – Badkamerrenovatie – Dromen Bouwen – 

Wenst u meer info over leveranciers algemene bouwwerken kijk dan vlug op https://construmax.be | Leveranciers Algemene Bouwwerken

Schrijnwerk | Interieur | Badkamers | Bouw | Keuken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers algemene bouwwerken

toggle navigation home particulieren nieuwbouw en renovaties utiliteitsbouw nieuwbouw en renovaties onderhoud en werken in regie over ons vacature contact nieuwbouw of renovaties algemene ondernemingen l. Mertens co nv staat in voor zowel kleine grote als algemene bouw en renovatiewerken. Met een erkenning in klasse d zijn wij actief in verschillende domeinen van het bouwgebeuren. Particulieren of bedrijven zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op algemene ondernemingen l. Mertens co nv voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Vcacertificaat algemene ondernemingen l. Mertens co nv is sinds vcagecertificeerd veiligheids checklist aannemers voor algemene aannemingen en schrijnwerkerij leveranciers algemene bouwwerken binnen uw budget Bekijk hier het certificaat. L. Mertens co nv algemene ondernemingen openbare private en industrile bouwwerken onze partners immo me.

be belgieuml nederland deutschland oumlsterreich schweiz home informatie adverteren contact aandrijvingen en aandrijftechnieken aanhangwagens aanleg van opritten aanleg van opritten en terrassen aanleg van parkings aannemer en aannemersbedrijven aannemer mechelen aannemers aannemers afbraakwerken aannemers grondwerken aannemers industrie amp utiliteitsbouw aannemers karweiwerken aannemers rioleringswerken aannemers schilderwerken aannemers schrijn amp timmerwerken aannemers verbouwingen aannemers verbouwingswerken aannemers voegwerken aannemers wegeniswerken aannemers woningbouw aannemers en aannemersbedrijven aannemers en wegeniswerken aannemers van ramen aannemers schrijn en timmerwerken aannemersgrondwerken aannemersverbouwingen aannemingen aanwervingsbureaus aardappelen groothande.

Gegevens over Leveranciers algemene bouwwerken

emailprotected homepage diensten interieur binnenafwerking gevelwerken ramen deuren verbouwing renovatie realisaties referenties contact algemene bouw en renovatiewerken tevreden klanten daar gaan we voor Het toekomstperspectief van leveranciers algemene bouwwerken Met respect voor uw wensen en voorkeuren leveren we alle werven op met piekfijn eindresultaat. Bekijk onze diensten algemene bouw en renovatiewerken tevreden klanten daar gaan we voor. Met respect voor uw wensen en voorkeuren leveren we alle werven op met piekfijn eindresultaat. Bekijk onze diensten algemene bouw en renovatiewerken tevreden klanten daar gaan we voor. Met respect voor uw wensen en voorkeuren leveren we alle werven op met piekfijn eindresultaat. Bekijk onze diensten adl bouwbedrijf ons bedrijf .