Menu Sluiten

Landbouw Loods Bouwen

VL-Trac is gespecialiseerd in de bouw van agrarische, commerciële en industriële bedrijfsgebouwen.

Een gebouw, dat stààt.

U heeft een project. Of u nu kiest voor staalstructuren, prefabbeton of houtbouw, aannemingsbedrijf VLtrac Bohez geeft uw dromen en plannen vorm, van ontwerp tot uitvoering. Een hoogst functioneel industrieel, commercieel of agrarisch gebouw met uitstraling, dat stààt. Duurzaam en solide.

Wat doen wij?

Een gespecialiseerd team van vakmensen.

Als complete prefabbouwer (metaal, hout, beton) legt VLtrac Bohez zich toe op de constructie van industriële, agrarische en kmo-gebouwen, inclusief betonwerken. VLtrac Bohez opereert ook als toeleverancier van gelaste staalstructuren en subcontractor voor de metaalverwerkende nijverheid.

Iedere niche vraag aangepaste kennis. Elke activiteit vergt vaardigheid. Bij VLtrac Bohez zit u veilig! Voor elke opdracht schakelen wij onze juiste experts in: een gespecialiseerd team van vakmensen, in de rug gesteund door een performant productieapparaat. Zo bent u verzekerd van de brains, de skills én de capaciteit.

00711660071166

More info

tags: Industriebouw – Aannemer Industriebouw – Utiliteitsbouw – Aannemer Utiliteitsbouw – Landbouwloods – 

Wenst u meer info over landbouw loods bouwen kijk dan vlug op https://www.vltracbohez.be/nl/home | Landbouw Loods Bouwen

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Landbouw loods bouwen

meynen metaalconstructie home landbouw industriebouw utiliteit referenties vacatures contact homeemsp emspstallenbouw en landbouwloodsen stallenbouw en landbouwloodsen een loods of stal bouwen meynen is de specialist voor het bouwen van gebouwen en loodsen voor landbouw. Stallenbouw voor zowel rundvee kalveren varkens als pluimvee landbouwloodsen voor uw traktoren of als opslagruimte voor hooi veevoeder loodsen of hallen voor een manege of paardenstallen tuinbouwloodsen machine loodsen onze gebouwen gebaseerd op metaalconstructies zijn veelzijdig en flexibel dus uitermate geschikt voor alle toepassingen in de landbouw. Door het voortdurend streven naar een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit proberen wij u een zo goed mogelijk concept voor uw landbouwloods of stal voor te stellen. Stallenbouw een volledige service bij stallenbouw of het bouwen van loodsen voor landbouw staan wij in voor de levering en of plaatsing van funderings en betonwerken voor loodsen en stallen spanten houten of metalen gordingen g.

overslaan en naar de inhoud gaan home producten realisaties service vacatures contact menu nl fr vacatures als dynamisch groeiend bedrijf zijn wij steeds op zoek naar versterking voor ons team landbouw loods bouwen bedrijf Hieronder kun je de openstaande vacatures terug vinden vacature metaalschrijnwerker metaalarbeider schrijnwerker atelier wij zoeken een metaalarbeider voor het maken van metalen schuifpoorten en draaideuren in staal en inox in ons atelier het maken van constructies op maat in staal en inox bedrijf danneels melktechniek is een familiale kmo met een tal medewerkers die vooral actief is in de melkveesector. Hierbij helpen we melkveehouders doormiddel van kwaliteitsvolle en duurzame oplossingen hun veestapel beter te melken beter te huisvesten en dus een hoger rendement te behalen. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het fabriceren en monteren van op maat gemaakte schuifpoorten en draaideuren voor zwaardere en agressievere omgevingen in de landbouw en industrie De verscheidenheid van landbouw loods bouwen Dit doen we vooral in opd.

Gegevens over Landbouw loods bouwen

contacteer ons home industrie landbouw sport realisaties bedrijfsgebouwen garages showrooms kantoren winkels supermarkten logistieke bedrijven maneges paardenstallen landbouwloodsen stallenbouw sporthallen tribunes vacatures contact nl fr home industrie landbouw sport realisaties bedrijfsgebouwen garages showrooms kantoren winkels supermarkten logistieke bedrijven maneges paardenstallen landbouwloodsen stallenbouw sporthallen tribunes vacatures contact nl fr agrarische bouw constructions louwet sa pagetemplate pagetemplatefullwidth pagetemplatefullwidthphp page pageid ajaxfade pagenotloaded hidetopbaronmobileheader qodechildthemever.. Qodethemever. Qodethemebridge wpbjscomposer jscompver.. Vcresponsive landbouw sinds onze oprichting in zijn wij steeds zeer sterk aanwezig geweest in agrarische sector. Wij kunnen ons dan ook oprecht specialist noem.