Menu Sluiten

Koudebruggen Voorkomen

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Dankzij spouwmuurisolatie bespaart u op uw energiefactuur

Spouwmuurisolatie kan het warmteverlies van uw woning met een derde verkleinen. Dat levert al snel een besparing van 20 tot 35% op uw energiefactuur.

  • Daardoor verdient u uw investering heel snel terug (gemiddeld 1,5 tot 4 jaar), vanaf dan maakt u winst
  • Omdat u geen stedenbouwkundige vergunning nodig hebt kunnen wij snel bij u beginnen
  • Wij zijn maar één à twee dagen bij u aan de slag
  • Wij brengen de isolatie aan doorheen de buitenmuur, van ons hebt u dus nauwelijks last
  • Het uitzicht van uw woning verandert niet

Spouwmuurisolatie verhoogt uw comfort

Besparen op uw energiefactuur is zeker niet de enige reden om warm te lopen voor spouwmuurisolatie van Isolair. Spouwmuurisolatie geeft uw woning jaar in jaar uit een gezond en comfortabel binnenklimaat. Behaaglijk warm in de winter en aangenaam fris in de zomer.

Over Isolair

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Onze diensten:

Wilt u weten op welke manier u uw woning het best isoleert? Neem dan gerust contact met ons op. Na een energie-audit krijgt u een gedetailleerde offerte en correct technisch advies. En als u recht hebt op premies of subsidies, dan krijgt u daar van ons alle informatie over.

Meer info

tags: Aannemers Isolatiewerken – Spouwmuurisolatie – Kelderisolatie – Leveranciers Isolatiewerken – Isolatiewerken Spouwmuur – 

Wenst u meer info over koudebruggen voorkomen kijk dan vlug op https://www.isolair.be/ | Koudebruggen Voorkomen

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Koudebruggen voorkomen

menu nl fr home molenschot realisaties vacatures info aanvraag contact betonbouw amp betonconstructies bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in betonbouw en betonconstructies om uw nieuwe bedrijfsgebouwen te bouwen dan bent u bij molenschot industriebouw aan het juiste adres betonbouw en bouwconstructies een gouden combinatie betonbouw biedt een hoog woon en werkcomfort aan bouwconstructies. Het materiaal zorgt ervoor dat bouwconstructies waterdicht sterk en duurzaam zijn. Daarnaast kunt u speciale constructies mogelijk maken via betonbouw. Dankzij prefab kan de bouw van uw betonconstructie heel snel gaan. Op die manier is het dus een tijdbesparende oplossing voor uw bouw koudebruggen voorkomen firma Of u nu een woning een appartementsblok of een bedrijfssite wilt ontwikkelen. Met betonbouw maakt u de juiste keuze. Molenschot industriebouw inschakelen voor uw betonconstructie met meer dan jaar ervaring in zowel belgi als nederland en met meer dan projecten op onze teller staat ons team steeds voor u kla.

home online encyclopedia nieuwbouw verbouwingen klinkerwerken karweiwerken projecten cellenbeton links contact login van vlasselaer bouw bvba ytong bij de bouw van een particuliere woning wordt vaak naar cellenbeton gegrepen. De witte blokken beter bekend onder de naam ytong van xella biedt verschillende voordelen. Ytong is de bouwsteen en isolator. Zo geniet je het hele jaar door van een comfortabele temperatuur tegen minimale stookkosten. En in de zomer hou je het koel. Bovendien is ytong een natuurlijk isolerend materiaal dat op milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd. Een ecologisch materiaal omdat er bij de productie van ytong weinig grondstoffen nodig zijn weegt dit lichte bouwsysteem ook niet op het milieu. De basisgrondstoffen water kalk en zand zijn immer overvloedig in de natuur aanwezig. Bovendien wordt tijdens het productieproces minder energie verbruikt en dus ook minder co uitstoot voortgebracht dan bij de aanmaak van andere bouwmateriale.

Meer info over Koudebruggen voorkomen

home over ons services referenties nieuws contact bouwknopen categorie energy gepost op march door de steeds toenemende eisen omtrent isolatie luchdichtheid en ventilatie worden bouwknopen steeds belangrijker. Elke onderbreking in de isolatie schil zorgt mogelijks voor een warmteverlies. Afhankelijk van verschillende omstandigheden kan dit zelfs aanleiding geven tot condensatie aan de warme binnen zijde van de schil Een extra woordje over koudebruggen voorkomen Naar wooncomfort hygine en gezondheid toe dienen we hier dan ook de nodige aandacht aan te besteden. Op december werd een volgende stap gezet richting doelstellingen. Die dag werd in het belgisch staatsblad het ministerieel besluit van december gepubliceerd waarin de invoerdatum en methodiek voor het inrekenen van bouwknopen werd vastgelegd. Bouwknopen een bouwknoop wordt omschreven als een verzameling van plaatsen in de gebouwschil waar er mogelijk extra.