Menu Sluiten

Klimaatneutrale Samenleving

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Cenergie, het synoniem van integrale energiezorg

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Cenergie is sedert 1997 actief als een zelfstandige onderneming, gespecialiseerd in integrale energiezorg, en ontwikkelde zich tot een gezaghebbende specialist op het gebied van innovatieve duurzame energieconcepten en -technieken.

Cenergie stopt al zijn energie in het duurzaam optimaliseren en beheren van de energie in bestaande en nieuwe gebouwen

De doelstelling is het creëren van een duurzaam evenwicht tussen energieprestatie en –efficiëntie, woon- en werkcomfort en project- en facilitybeheer. Dat alles met het oog op het hoogst mogelijke rendement tegen de laagst mogelijke kostprijs. Cenergie werkt daartoe samen met meer dan 30 hoogopgeleide specialisten die vanuit de vestigingen in Antwerpen en Brussel in het hele land inzetbaar zijn.

Onze diensten

Advies

Audits

Energiezuinige technieken

Energiebeheer

Cenergie werkt voor overheden, bedrijven en organisaties die begaan zijn met duurzaam bouwen en renoveren en energie-efficiëntie in het algemeen. Met Cenergie kiezen ze voor een integraal energiezorgplatform, gebouwd op de vier pijlers: advies, audits, energiezuinige technieken en energiebeheer.

2505889

Meer info

tags: Advies Circulair Bouwen – Klimaatneutraal Bouwen – Circulariteit Gebouw Meten – Proces Circulair Gebouw – Evaluatietool Circulair Bouwen – 

Wenst u meer info over klimaatneutrale samenleving kijk dan vlug op https://www.cenergie.be/nl/ | Klimaatneutrale Samenleving

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Klimaatneutrale samenleving

overslaan en naar de inhoud gaan google tag manager nl fr trefwoorden invoeren over bpf onze sector nieuws pers nuttige links contacteer ons menu home maximumprijzen samenstelling huidige maximumprijzen achtergrondinformatie databank evolutie energietransitie visie energietransitie koolstofarme projecten themas raffinage stockage amp distributie brandstoffen klimaat amp milieu fiscaliteit sociaal standpunten industrie klimaat milieu transport verwarming publicaties faq partner in de energietransitie welkom op de website van de belgische petroleum federatie bpf de officile sectorvereniging en officile woordvoerder van de voornaamste petroleummaatschappijen die actief zijn in de raffinage de distributie en de opslag in belgi. Ontdek meer recent news mei .

ontwikkeling productie levering projecten contact over bee team nieuws jobs csr cppa nederlands nederlands franais english bioenergiecentrales van bee bedrijven en overheden kunnen actief bijdragen tot een duurzame economie en klimaatneutrale samenleving door samen met bee te investeren in lokale energiecentrales die op hernieuwbare brandstoffen werken klimaatneutrale samenleving voor bedrijven op maat De centrales van bee combineren de laagste koolstofuitstoot met de hoogste efficintieniveaus en zijn zo dubbel duurzaam. Bee s bioenergicentrales draaien op nietrecycleerbaar industrieel afval bee gebruikt nietrecycleerbaar afval het zogenaamde restafval als brandstofbron voor haar zoek je naar klimaatneutrale samenleving centrales. Het gaat om nietrecycleerbaar houtafval bhout of om refusederivedfuel .

Data over Klimaatneutrale samenleving

ga naar de hoofdinhoud priv business grote bedrijven proximus groep ons bedrijf ons bedrijf ons bedrijf welkomstpagina wie zijn we wie zijn we ons profiel onze merken onze strategie onze geschiedenis ons model voor waardecreatie jaarverslag sponsoring proximus art collection ons netwerk ons netwerk digitale infrastructuur digitale innovatie governance governance de raad van bestuur het executief comit verloningsbeleid compliance regelgevingsinformatie statuten amp charters aandeelhouderschap algemene vergaderingen leveranciers leveranciers home ariba leveranciersevaluatie toeleveringsketen flecs menu sluiten duurzaamheid duurzaamheid duurzaamheid welkomstpagina bijdragen aan de digitale maatschappij bijdragen aan de digitale maatschappij digitale opleiding digitaal voor iedereen maatschappelijk engagement digitaal vertrouwen bijdragen aan een groene samenleving bijdragen aan een groene samenleving onze ambitie netto positieve bijdrage circulaire economie externe erkenning menu sluiten investeerders investeerders investeerders.