Menu Sluiten

Klimaatneutraal Bouwen

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Cenergie, het synoniem van integrale energiezorg

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Cenergie is sedert 1997 actief als een zelfstandige onderneming, gespecialiseerd in integrale energiezorg, en ontwikkelde zich tot een gezaghebbende specialist op het gebied van innovatieve duurzame energieconcepten en -technieken.

Cenergie stopt al zijn energie in het duurzaam optimaliseren en beheren van de energie in bestaande en nieuwe gebouwen

De doelstelling is het creëren van een duurzaam evenwicht tussen energieprestatie en –efficiëntie, woon- en werkcomfort en project- en facilitybeheer. Dat alles met het oog op het hoogst mogelijke rendement tegen de laagst mogelijke kostprijs. Cenergie werkt daartoe samen met meer dan 30 hoogopgeleide specialisten die vanuit de vestigingen in Antwerpen en Brussel in het hele land inzetbaar zijn.

Onze diensten

Advies

Audits

Energiezuinige technieken

Energiebeheer

Cenergie werkt voor overheden, bedrijven en organisaties die begaan zijn met duurzaam bouwen en renoveren en energie-efficiëntie in het algemeen. Met Cenergie kiezen ze voor een integraal energiezorgplatform, gebouwd op de vier pijlers: advies, audits, energiezuinige technieken en energiebeheer.

2505889

Klimaatneutraal bouwen:

Een energieneutrale woning is een gebouw dat met een normaal leefpatroon en normaal comfort over een heel jaar gezien evenveel energie gebruikt als dat het zelf opwekt. Een energieneutraal gebouw heeft over een jaar gemeten een energieverbruik van ten hoogste nul of wekt zelfs energie op.

De transitie naar een klimaatneutrale samenleving vormt zowel een uitdaging als een kans om een betere leefwereld tot stand te brengen voor iedereen.

Vandaag zijn er reeds technologieën en technieken beschikbaar om een klimaatneutraal gebouwenpark te realiseren.

Om de 2050-doelstelling versneld te helpen realiseren en te komen tot een toekomstgericht, duurzaam gebouwenpark begeleidt Cenergie bouwteams, overheden en organisaties met studiewer.

Meer info

tags: Advies Circulair Bouwen – Klimaatneutraal Bouwen – Circulariteit Gebouw Meten – Proces Circulair Gebouw – Evaluatietool Circulair Bouwen – 

Wenst u meer info over klimaatneutraal bouwen kijk dan vlug op https://www.cenergie.be/nl/ | Klimaatneutraal Bouwen

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Klimaatneutraal bouwen

home over nuhma activiteiten nieuws downloads contact privacyverklaring nuhma cvba verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid kan u terecht op infonuhma.be of . Verwerkingsdoeleinde nuhma verzamelt en verwerkt persoonsgegevens met het oog op de realisatie van haar missie en visie waarbij investeringen in duurzaamheid energie en innovatie centraal staan. Leidraad is de maatschappelijke meerwaarde voor de gemeenschap in het algemeen en limburg in het bijzonder. Door haar investeringen en participaties in andere ondernemingen wil nuhma mee de doelstelling helpen realiseren om limburg coneutraal te maken tegen . Rechtsgronden van de verwerking persoonsgegevens worden uitsluitend verwerkt op basis van artikel . Van de algemene verordening gegevensbescherming. In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel .. A toestemmin.

intro wat we doen wie we zijn cases ons netwerk contacteer ons intro wat we doen wie we zijn cases ons netwerk contacteer ons homebartt we hebben dromen nodig om ze te realiseren. dromen van verandering bedrijven organisaties overheden en samenlevingen staan nooit stil klimaatneutraal bouwen informatie inwinnen Zoals elk ander levend wezen dromen ze van kleine of grote veranderingen zoeken ze naar effectieve oplossingen voor de vele uitdagingen waarvoor ze staan De verkoopwaarde van klimaatneutraal bouwen Echte resultaten de procesbegeleiding van tri.zone zorgt er mee voor dat die dromen helder omschreven worden dat organisaties zelf weten hoe ze hun ambities kunnen realiseren en steekt mee de handen uit de mouwen zodat er ook echte resultaten gehaald worden. Participatie positief en plezier voor tri.zone is duurzaamheid als de klassieke tri.p people planet profit de inhoudelijke drager bij alles wat we doen. Bij het doen werken we met onze procestri.p participatie positief en pl.

Informatie over Klimaatneutraal bouwen

overslaan en naar de algemene inhoud gaan pixii onafhankelijk kennisplatform energieneutraal en circulair bouwen opleiding en vorming onderzoek diensten onze leden lid worden nieuws werken bij pixii over ons opleiding en vorming onderzoek diensten onze leden lid worden nieuws werken bij pixii over ons login aanbod op zoek naar begeleiding vorming certificatie onderzoek of tools ontdek verruim je kennis en laat je inspireren door voorbeeldprojecten bouwpartners ontdek onze leden en treed toe tot ons kennisplatform energieneutraal bouwen u bent hier homeonze diensten onze diensten ondersteuning nodig bij energieneutraal bouwen pixii is er om jou te helpen ontdek hieronder ons dienstenaanbod opleiding en vorming ontdek ons cursusaanbod en thematische studiedagen rond klimaatneutraal bouwen. Je kan opleidingen uitgesteld beki.