Menu Sluiten

Isolerende Mortel Maken

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over isolerende mortel maken kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Isolerende Mortel Maken

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolerende mortel maken

contact home voordelen bouwprofessionals chappers verbouwers realisaties downloads jobs blog downloads ultriso is n van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Hieronder vind je alle documenten die het zwart op wit bewijzen. Ultriso gold ultriso is een hoogwaardige vloeimortel op basis van cement en airpop eps hbcd vrij met ongeziene thermische en akoestisch isolerende eigenschappen die wordt gebruikt voor het volwaardig isoleren van vloeren en daken bij nieuw bouw en renovatie. Download ultriso silver ultriso is een hoogwaardige vloeimortel op basis van cement en airpop eps hbcd vrij met ongeziene thermische en akoestisch isolerende eigenschappen die wordt gebruikt voor het volwaardig isoleren van vloeren en daken bij nieuw bouw en renovatie isolerende mortel maken met gegarandeerde rendementsstijging Download perfect floor productvoorstelling ultriso perfect floor is prijs kwaliteit de beste oplossing voor uw vloeropbouw de meest .

overslaan en naar de inhoud gaan top menu nieuws over ons troeven jobs partners contact search cta menu producten hoofdnavigatie home isolatieoplossingen bouwisolatie akoestische isolatie passieve brandbescherming toepassingen muurisolatie dakisolatie vloerisolatie kelderisolatie plafondisolatie isolatiematerialen pur pir glaswol rotswol xps eps cellenglas resol houtvezel kurk houtwolcement vacumisolatie sectoren downloads track amp trace menu hoe isoleer je best een vloer kruimelpad home toepassingen vloerisolatie vloerisolatie is in de eerste plaats noodzakelijk boven volle grond en boven onverwarmde vertrekken als kruipkelders en terrassen. Bij het gebruik van vloerisolatie verminder je niet alleen de stookkosten maarverhoog je vooral het comfortgevoel aanzienlijk Een keuze maken in isolerende mortel maken In tussenverdiepingen kan vloerisolatie zowel een thermische als akoestische meerwaarde hebben.welk materiaal je hiervoor dient te gebruiken is afhankelijk.

Toelichting over Isolerende mortel maken

informatie nieuws vacatures over ons betapor isolatie vraag offerte aan menu home type isolatie thermische vloerisolatie akoestische vloerisolatie type woning nieuwbouw renovatie uitvoering producten realisaties epsrecyclage faq informatie nieuws vacatures over ons home epsrecyclage neem gas terug enkel air is circulair. De grondstoffen die we nodig hebben voor onze producten van onze etenswaren tot bouwmaterialen zijn niet oneindig. De toegang tot grondstoffen staat wereldwijd onder druk. Zo ook de toegang tot bouwmaterialen. Binnen ons huidig lineair economisch systeem brengt dit heel wat risicorsquos met zich mee de circulaire economie vormt onze toekomst maar wij zijn ervan overtuigd dat circulaire bouwmaterialen vandaag moeten gebruikt worden. Onze betoporproducten zijn sinds het ontstaan ontwikkeld volgens het princip.