Menu Sluiten

Isolerende Chape

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over isolerende chape kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Isolerende Chape

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolerende chape

skip to content soorten chape vloerisolatie isolerende chape sneldrogende chape anhydrietchape chape voor vloerverwarming gewapende chape hellingschape stabilis vs chape offerte aanvragen vacatures soorten chapen vloerisolatie hier vindt u een beknopt overzicht van de mogelijke chapes die vervaeck ff u kan aanbieden. U kunt meer info aanvragen via ons contactformulier. Of een gedetailleerde offerte ontvangen. Isolerende chape de meest gekozen chape is de isolerende chape. Deze is vooral thermisch isolerend isolerende chape zorgt voor een snelle ROI Isolatiechape kan uit verschillende materialen bestaan zandcement kleikorrels zandcement polystyreen parels eps parels schuimbeton zandcement schuimmiddel en een vulmiddel pur polyurethaan schuim het isolatiemateriaal zit in de chape zelf verwerkt. Een dunnere vloeropbouw is mogelijk hierdoor ivm dikke isolatieplaten. Een isolerende chape isoleert beter dan een traditionele uitvullingschape en kan indien gewenst gecombineerd worden met isolatieplaten. Deze vorm van chapen biedt de bes.

secondary navigation over ons nieuws regio s gratis plaatsbezoek main navigation producten referenties faq contact chape chape plus sneldrogende chape plus vezelversterkte chape cement chape anhydriet vloeichape cementgebonden vloeichape isolatiechape isolatiemortel pur spuitisolatie polymix starbeads betopor silver plus polychape polychape akoestische isolatie acoustic reflex acoustic foam tremblex acoustic abrifiber hellingsbeton isolerend hellingsbeton cementchape in helling chape isolatiechape polychape akoestische isolatie hellingsbeton chape plus sneldrogende chape plus vezelversterkte chape cement chape anhydriet vloeichape cementgebonden vloeichape isolatiemortel pur spuitisolatie polymix starbeads betopor silver plus acoustic reflex acoustic foam tremblex acoustic abrifiber isolerend hellingsbeton cementchape in helling isolatiemortel isolatiemortel de isolerende uitvullingslaag isolatiemortel is een isolerende en onbrandbare uitvullingslaag op basis van gerecycleerde eps korrels. Deze mortel is zeer licht m.

Gegevens over Isolerende chape

let op om deze site te gebruiken ga naar de inhoud let op om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies Wat betekent isolerende chape Ik ga akkoord ik ga niet akkoord angeloleon home diensten projecten historiek jobs contact contact angelo leon uw specialist in chapewerken ontdek angelo leon uw specialist in thermische isolatie ontdek angelo leon uw specialist in hellingsbeton ontdek angelo leon uw specialist in akoestische isolatie ontdek angelo leon uw specialist in schuimbeton ontdek chapewerken thermische isolatie akoestische isolatie schuimbeton hellingsbeton contact schuimbeton schuimbeton is een licht isolerende mortel met goede akoestische eigenschappen die vaak wordt gebruikt als uitvullingslaag in de vloeropbouw. Schuimbeton heeft een isolerende waarde van . W mk. Deze waarde is vergelijkbaar met isolerende werking van hout. Schuimbeton bestaat uit een mortel waaraan een schuimmiddel toegevoegd wordt. Zo ontstaat een ce.