Menu Sluiten

Isolerende Chape Zelf Plaatsen

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over isolerende chape zelf plaatsen kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Isolerende Chape Zelf Plaatsen

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolerende chape zelf plaatsen

menu nl fr de fim producten fim rekenmodule fimlite fim force fim k k profim polyfim eco isolatiechape voordelen isolatiechape isolerende chape vs pur isolatie zelf isolatiechape plaatsen isolatiechape laten plaatsen akoestische isolatiechape vloerisolatie isolatiemortel en vloerverwarming plat dak isoleren verdelers contact zelf isolatiechape plaatsen goed nieuws voor de doehetzelvers onder ons wie niet graag isolatiechape laat plaatsen kan makkelijk zelf fimisolatiechape plaatsen. Enkele tips voor je zelf aan de slag gaat lees je hier isolerende chape zelf plaatsen gratis levering Zelf isolatiechape plaatsen benodigdheden het makkelijke aan isolatiechape is dat je eigenlijk niet veel producten nodig hebt om aan de slag te gaan. Onze isolerende mortel is te koop in handige zakken van l. Deze bevatten kantenklare isolatiechape waarbij je enkel nog water moet toevoegen. Het mengen van de isolerende mortel kan .

wij hebben meer dan jaar ervaring in chapewerken …. Facebook home over ons service offerte contact afdrukken emailadres onze specialisaties chape chape is een mengsel van zand cement en water. Op de plaats van de ruwbouw wordt het computergestuurd gemengd en naar binnen gepompt. Door de computergestuurde menging door geijkte chapemachine wordt steeds een correcte verhouding en ijzersterke chape gewaarborgd Wat omvat isolerende chape zelf plaatsen Heel belangrijk hierbij is dat de chape mooi egaal gelegd wordt. Randstroken worden steeds gezet en zijn in onze prijzen vervat. Waar nodig wordt er extra bewapening via netbewapening of vezels voorzien. Moet het echt heacuteeacutel snel gaan kan er zonder probleem gebruik gemaakt worden van sneldrogende chape. Dit biedt als voordeel dat de chape veel sneller droogt en er dus geen tijd verloren wordt naar de finale oplevering toe..

Mededeling over Isolerende chape zelf plaatsen

let op om deze site te gebruiken ga naar de inhoud let op om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord ik ga niet akkoord angeloleon home diensten projecten historiek jobs contact contact angelo leon uw specialist in chapewerken ontdek angelo leon uw specialist in thermische isolatie ontdek angelo leon uw specialist in hellingsbeton ontdek angelo leon uw specialist in akoestische isolatie ontdek angelo leon uw specialist in schuimbeton ontdek chapewerken thermische isolatie akoestische isolatie schuimbeton hellingsbeton contact thermische isolatie gespoten polyurethaan schuim in situ gespoten polyurethaan is op dit moment de best isolerende oplossing voor uw woning. Polyurethaan of kortweg pur wordt.