Menu Sluiten

Isolerende Chape Prijs

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over isolerende chape prijs kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Isolerende Chape Prijs

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolerende chape prijs

spouwmuurisolatie dakisolatie vloerisolatie akoestische isolatie chapewerken over ts isolatie normen en wetten subsidies faq referenties gratis offerte contacteer ons frequently asked questions zijn er voorbereidingen die ik kan doen voor de naisolatie van mijn muren zeker en vast. U moet een algemene visuele controle doen van de dichtheid van uw muur en het naadloos aansluiten van het schrijnwerk aan het metselwerk. Zo kunt u als niet alles dicht is de nodige voeg en kitwerken laten uitvoeren. Maak inbouwrolluiken open en muren vrij zodat ze goed bereikbaar zijn. Kan ik kiezen om slechts een gedeelte van mijn spouwmuren te naisoleren dit kan niet. Wij garanderen de naadloosheid van uw isolatie isolerende chape prijs leverancier Bovendien willen we geen vochtproblemen ontwikkelen in de bestaande situatie doordat sommige muren wel en andere niet voorzien zijn van naisolatie. Welke werken doe ik best eerst muren naisoleren of ramen vervangen vervang eerst de ramen.

home sanitair verwarming groene energie zonneenergie aanvraag onderhoud realisaties badkamer projecten condenserende gaswandketel condenserende stookolieketel kraanwerk vloerverwarming duurzame energie contact privacy policy verwarming maar liefst van de energiekosten uit een gemiddeld gezin gaan naar het verwarmen van de woning De handelswijze m.b.t. isolerende chape prijs infopietersbv.be jaar garantie viessmann biedt jaar garantie op elke ketel of wartmepomp met een vicare aansluiting klik hier om de voorwaarden te zien om te genieten van deze jaar garantie nieuwe generatie vitiodens xx supermodern design displayregeling boven of onderaan de ketel standaard gentegreerde wifi… ontdek de nieuwe vitodens w verwarming voor de verwarming van uw woning kunt u een keuze maken uit verschillende warmtebronnen zoals cv ketels en.

Vragen over Isolerende chape prijs

chapewerken bereik tot chappers in vlaanderen. Ontvang tot offertes gratis amp vrijblijvend u vergelijkt en beslist home chapewerken vraag uw offertes aan welke vloerwerken wilt u laten uitvoeren soort vloerwerken parket leggen laminaat leggen tegels plaatsen chape leggen terras aanleggen pvc vloer leggen vloer isoleren gietvloer leggen renovatie bestaande parket andere vloerwerken hoeveel m betreft het ongeveer wat is de huidige ondergrond huidige ondergrond chape beton bestaande houten vloer bestaande tegelvloer andere ondergrond indicatie uitvoeringsdatum uitvoeringsdatum zo snel mogelijk binnen de maanden binnen de maanden binnen het jaar beschrijf de opdracht die u wilt laten uitvoeren uw naam uw straa.