Menu Sluiten

Isolerende Chape Dikte

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over isolerende chape dikte kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Isolerende Chape Dikte

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolerende chape dikte

nederlands franais home voordelen pur isolatie waarom isotrie premies voor bouwprofessionals blog realisaties contact jobs avw vloerisolatie spouwmuurisolatie kruipkelderisolatie dakisolatie en zolderisolatie home voordelen pur isolatie waarom isotrie premies voor bouwprofessionals blog realisaties contact jobs avw marktleider voor isoleren met pur vloerisolatie spouwmuurisolatie kruipkelderisolatie dakisolatie en zolderisolatie div.slide vloerisolatie muurisolatie isoleer uw vloeren bij nieuwbouw of grondige renovaties isolerende chape dikte zijn vaak gezocht Wordt aangebracht onder de chape. Lees meer spouwmuurisolatie we vullen de holle spouw volledig op met isolerende pur of glaswol. U bespaart meteen tientallen euro s op uw energiefactuur lees meer kruipkelderisolatie in bestaande woningen isoleren we de vloer via de kruipkelder. Lees meer dak en zolderisolatie we spuiten pur tegen uw onder dak of vullen de holle ruimte onder het dak met glaswol. Lees meer een van onze gespecialiseerde isolatieteams bij u aan de slag vraag uw grat.

spouwmuurisolatie dakisolatie vloerisolatie akoestische isolatie chapewerken over ts isolatie normen en wetten subsidies faq referenties gratis offerte contacteer ons vraag gratis uw offerte aan hier kan u een gratis vrijblijvende offerte aanvragen. Vul uw gegevens in en klik op verzenden . Het project betreft nieuwbouw renovatie andere uw gegevens naam voornaam straat nummer postcode gemeente telefoon of gsm emailadres werfadres indien verschillend van bovenstaand straat nummer postcode gemeente ik wens graag een offerte te ontvangen mbt gelieve aan te vinken wat van toepassing is vloerisolatie isolerende mortel purschuim dakisolatie plat dak hellend dak andere naisolatie spouwmuur chapewerken akoestische isolatie aantal m en gewenste dikte opmerkingen herentalsebaan zandhoven t. f. e. Info tsisolatie dot be ts isolatie bvba alle rechten voorbehouden q .

Notie over Isolerende chape dikte

. Thermische isolatie betapor pro de thermische sterk isolerende uitvullaag bestaat uit een mengsel van fijne gerecycleerde epskorrels omhuld met de juiste toeslagstoffen die verbeterde eigenschappen geven aan de cementgebonden mortel. Er mag nooit zand worden gebruikt. De mortel is ontwikkeld om met een luchttransportchapepomp of met een wormpomp aangemaakt en verpompt te worden Onze aanbeveling m.b.t. isolerende chape dikte Eigenschappen heel licht minimale belasting van de constructie. Thermisch heel goed isolerend. Nat gepompt koude bruggen uitgesloten. Onbrandbaar belangrijk bij renovatie op plankenvloeren drukvastheid tien maal hoger dan bij een gewone isolatie. De epskorrels zijn voorzien van een ovamgebruikstoelating. . Contact en geluidsisolatie ethafoam ethafoam is een licht zacht verend geslotencellig geeumlxtrudeerd polyethyleenschuim. Ethafoam kunststofschuim tussen draagstructuur en afgewerkte vl.