Menu Sluiten

Isoleren Kruipkelder

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Dankzij spouwmuurisolatie bespaart u op uw energiefactuur

Spouwmuurisolatie kan het warmteverlies van uw woning met een derde verkleinen. Dat levert al snel een besparing van 20 tot 35% op uw energiefactuur.

  • Daardoor verdient u uw investering heel snel terug (gemiddeld 1,5 tot 4 jaar), vanaf dan maakt u winst
  • Omdat u geen stedenbouwkundige vergunning nodig hebt kunnen wij snel bij u beginnen
  • Wij zijn maar één à twee dagen bij u aan de slag
  • Wij brengen de isolatie aan doorheen de buitenmuur, van ons hebt u dus nauwelijks last
  • Het uitzicht van uw woning verandert niet

Spouwmuurisolatie verhoogt uw comfort

Besparen op uw energiefactuur is zeker niet de enige reden om warm te lopen voor spouwmuurisolatie van Isolair. Spouwmuurisolatie geeft uw woning jaar in jaar uit een gezond en comfortabel binnenklimaat. Behaaglijk warm in de winter en aangenaam fris in de zomer.

Over Isolair

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Onze diensten:

Wilt u weten op welke manier u uw woning het best isoleert? Neem dan gerust contact met ons op. Na een energie-audit krijgt u een gedetailleerde offerte en correct technisch advies. En als u recht hebt op premies of subsidies, dan krijgt u daar van ons alle informatie over.

Meer info

tags: Aannemers Isolatiewerken – Spouwmuurisolatie – Kelderisolatie – Leveranciers Isolatiewerken – Isolatiewerken Spouwmuur – 

Wenst u meer info over isoleren kruipkelder kijk dan vlug op https://www.isolair.be/ | Isoleren Kruipkelder

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isoleren kruipkelder

isoleren van kruipkelders en kelders isoleren van spouwmuren volgens stsnorm isoleren van zoldervloeren en zolderdaken pur nieuwbouw thermische en akoestische uitvullingen zie thermogran tampa systeem uitvullingen met thermogran bij renovatie uitvoering via isola belgium werken met bijkomende offerte indien nodig voor renovatiewerken van gevels herstellen van barsten en scheuren isoleren kruipkelder passend voor uw firma Herstellingswerken voor uitvoeringen van spouwmuren afkitten ramen en deuren afspuiten rolluiken afspuiten doorvoeren van dampkap droogkast afkitten electrische leidingen. Klaarmaken leegmaken van zolders en aanpassen zolderluik zoldertrap. Adiso pastoor praillestraat b berlaar infoadiso.be t copy . d.k webdesign .

spring naar de inhoud isolatiewerken expert in woning isolatie home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur kruipkelderisolatie home kruipkelderisolatie kruipkelderisolatie de kruipkelder isoleren kan gebeuren met verschillende methoden en isolatiematerialen. Voor het isoleren van kruipkelders worden heel vaak harde isolatieplaten gebruikt. Een kruipkelder isoleren met gespoten pur een goede keuze dat is ht materiaal om vloeren te isoleren Extra uitleg over isoleren kruipkelder Met gespoten pur kun je ook moeilijk te bereiken oppervlakken naadloos isoleren ook al zijn er leidingen aanwezig. Dit purschuim stolt reeds na enkele seconden en hecht zich als een perfect isolerende en vochtwerende laag aan uw kruipkelderplafond.

De discipline van Isoleren kruipkelder

spring naar de content techton isolatie beton chape contacteer ons isolatie beton chape contacteer ons pur isolatie techton isoleert aan de hand van purschuim. Dit is ontegensprekelijk het best isolerende product. Lambda waarde tussen w mk. Dit merkt u ongetwijfeld wij garanderen u een opmerkelijk verschil op uw energiefactuur ontvang nu een gratis offerte de voordelen van pur isolatie duurzaam voor elke ondergrond naadloos zowel thermisch als akoestisch isolerend snel geplaatst milieuvriendelijk vlamdovend uur vuurvast tochtvrij budgetvriendelijk best isolerend waarom pur isolatie indien men de vergelijking met verscheidene isolatie producten maakt valt het vooral op dat de lambda waarde van pur is.