Menu Sluiten

Isolatiewerken Limburg

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Dankzij spouwmuurisolatie bespaart u op uw energiefactuur

Spouwmuurisolatie kan het warmteverlies van uw woning met een derde verkleinen. Dat levert al snel een besparing van 20 tot 35% op uw energiefactuur.

  • Daardoor verdient u uw investering heel snel terug (gemiddeld 1,5 tot 4 jaar), vanaf dan maakt u winst
  • Omdat u geen stedenbouwkundige vergunning nodig hebt kunnen wij snel bij u beginnen
  • Wij zijn maar één à twee dagen bij u aan de slag
  • Wij brengen de isolatie aan doorheen de buitenmuur, van ons hebt u dus nauwelijks last
  • Het uitzicht van uw woning verandert niet

Spouwmuurisolatie verhoogt uw comfort

Besparen op uw energiefactuur is zeker niet de enige reden om warm te lopen voor spouwmuurisolatie van Isolair. Spouwmuurisolatie geeft uw woning jaar in jaar uit een gezond en comfortabel binnenklimaat. Behaaglijk warm in de winter en aangenaam fris in de zomer.

Over Isolair

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Onze diensten:

Wilt u weten op welke manier u uw woning het best isoleert? Neem dan gerust contact met ons op. Na een energie-audit krijgt u een gedetailleerde offerte en correct technisch advies. En als u recht hebt op premies of subsidies, dan krijgt u daar van ons alle informatie over.

Meer info

tags: Aannemers Isolatiewerken – Spouwmuurisolatie – Kelderisolatie – Leveranciers Isolatiewerken – Isolatiewerken Spouwmuur – 

Wenst u meer info over isolatiewerken limburg kijk dan vlug op https://www.isolair.be/ | Isolatiewerken Limburg

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatiewerken limburg

vraag uw offerte home dakwerken dakrenovatie overzetdaken hellende daken platte daken zinkwerken isolatie isolatie van platte daken isolatie van hellende daken isolatie van gevels gevelbekleding vacatures contact home dakwerken dakrenovatie overzetdaken hellende daken platte daken zinkwerken isolatie isolatie van platte daken isolatie van hellende daken isolatie van gevels gevelbekleding vacatures contact isolatie van hellende daken hoe een hellend dak isoleren de juiste manier van isoleren van een hellend dak hangt samen met de opbouw van uw dak isolatiewerken limburg zijn vaak gezocht Bij recentere woningen komt een spantentdak het vaakst voor wat oudere woningen zijn meestal opgebouwd uit kepers en gordingen. Uiteraard is de manier van isoleren in beide gevallen verschillend. Wij adviseren u graag vrijblijven over de juiste plaatsing van uw dakisolatie en het kiezen voor de beste materialen voor uw hellend dak. Welke isolatie voor uw hellend dak voor het isoleren van hellende daken kiezen wij steeds voor kwaliteitmerken zoals recticel pokerroof en monier clima comfort. Deze.

jacotechnics isolatie en plaatwerk realisaties binnenland realisaties buitenland contact privacy policy industrile isolatiewerken en plaatwerk worden tot in de puntjes verzorgd door onze eigen specialisten. Jacotechnics te genk limburg is uw partner voor isolatie van allerhande materie zowel akoestisch thermisch als koeling. De meest toegepaste isolatiematerialen zijn minerale wol rotswol glaswol en keramische wol. Wat betreft hardschuim werken we vooral met pur en pir. Maar ook cellulair glas elastomeer en synthetisch rubber worden vaak gebruikt. Voor de waterdichte afwerking van de isolatie gebruiken we plaatwerk bestaande uit o.a de voordelen van isolatiewerken limburg Aluminium roestvrij staal of gegalvaniseerd staal. Net als bij de isolatie moet bij het plaatwerk voor afwerkingsmantels een waterdichte samenstelling voorzien worden demonteerbare onderdelen gebruikt worden aangepast maatwerk gebruikt worden voor elke mogelijke situatie afwerkingsmantels worden met een dikte van mm tot mm in onze eigen we.

Informatie over Isolatiewerken limburg

ga naar de inhoud blijf op de hoogte toon navigatie adverteren contact aanmelden blijf uptodate schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle leuke nieuwtjes en activiteiten. Elke maand ontvang je eacuteeacuten nieuwsbrief waarin de meest waardevolle nieuwsberichten verzameld zijn. Ik wens eveneens nieuwsbrieven te ontvangen van alarmsystemen altecs security freddies zenshint alkenhof dierenartsenpraktijkt ambachtt ateliert bloemenhuist crme au beurreket groentehalleket groentehuisjet hasseltt hof van de rhillet hof verbrugget klushuist knipsalont kuikenhoft naaihoekjet opkikkertjet pigmentt ruimerket schommelbootjet schoonheidshuyst vijverhoft viooltje.be build autoservice dynamic cars serviclean timeschallengem motorsallmediau in motionwellness.be stones jewelsa property amp pelsmaekersa tech kevin andriesaampb accountantsaampb partnersaampc consult.