Menu Sluiten

Isolatiemortel Verbouwers

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over isolatiemortel verbouwers kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Isolatiemortel Verbouwers

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatiemortel verbouwers

bel ons op bouw tegel aanbod specialismen services acties nieuws over vanden berghe realisaties jobs contactmenu ruwbouw dak gevel isolatie binnenpleister hout tegels tuin amp terras gereedschappentoon een andere categorie ruwbouw dak gevel isolatie binnenpleister hout tegels tuin amp terras gereedschappen aanbod isolatie bouwpunt merk dakdossier muurdossier begint het bij jou ook te kriebelen als je aan isolatiemateriaal denkt wil je je van een aangename gevoelstemperatuur in huis verzekeren en je energiefactuur drastisch verminderen dan is isoleren de eerste stap. In eerste instantie worden vooral daken en buitenmuren gesoleerd want dit zijn de favoriete plekjes voor warmte om te ontsnappen uit het huis. Maar je kan tegenwoordig isolatiemateriaal kopen om zowat elk onderdeel van je huis te isoleren isolatiemortel verbouwers leverancier Naast dakisolatie zijn ook de volgende types isolatie bijzonder in trek gevelisolatie spouwmuurisolatie vloerisolatie wandisolatie plafondisolatie de energiebesparing en comfortverhoging zijn uiteraard belangrijke redenen voo.

sluiten home nationaal zoeken alfabetisch bedrijfssector uitgebreid straat shoppen in lucky box vriendelijkste handelaar uw zaak gratis aanmelden inloggen sluiten home contact inloggen home nationaal handelaars alfabetisch bedrijfssector uitgebreid straat shoppen in lucky box vangansbeke geert bvba nevele handelsgids oost vlaanderen nevele home contact menu vangansbeke geert bv vangansbeke geert bv geert vangansbeke overbroekkouterslag bus a nevele klik voor telefoontelefoon infobouwmaterialenvangansbeke.be www.bouwmaterialenvangansbeke.be deze pagina heeft likes op facebook aannemers bezettingswerken bouwmaterialen stukadoors vloer en tegelwerken openingsuren maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag gesloten zondag geslotengesloten extra informatie verlof fotorsquos info vangansbeke geert vangansbeke geert bvba uit nevele biedt u de beste prijs kwaliteit en service aan op vlak van werken met verschillende bouwmateriale.

Gegevens over Isolatiemortel verbouwers

bel ons op aanbod specialismen services acties nieuws amp events over ottevaere jobs contact ottevaere is verbouwd kalender menu ruwbouw dak gevel isolatie binnenpleister hout tegel terras gereedschappentoon een andere categorie ruwbouw dak gevel isolatie binnenpleister hout tegel terras gereedschappen aanbod isolatie dakdossier muurdossier begint het bij jou ook te kriebelen als je aan isolatiemateriaal denkt wil je je van een aangename gevoelstemperatuur in huis genieten en je energiefactuur drastisch verminderen dan is isoleren de eerste stap. In eerste instantie worden vooral daken en buitenmuren gesoleerd want dit zijn de favoriete plekjes voor warmte om te ontsnappen uit het huis De verscheidenheid van isolatiemortel verbouwers Maar je kan tegenwoordig isolatiemateriaal kopen om zowat elk onderdeel van je huis te isoleren. Naast dakisolatie zijn tegenwoordig ook de volgende types isolatie bijzonder in trek gevelisolatie spouwmuurisolatie vloerisolatie .