Menu Sluiten

Isolatiemortel Plaatsen

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over isolatiemortel plaatsen kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Isolatiemortel Plaatsen

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatiemortel plaatsen

isolatie niemand ontkend nog de voordelen van een correcte isolatie van zijn woning. Het wooncomfort gaat omhoog en de verwarmingskosten dalen. De investeringen voor isolatie tijdens het bouwen en verbouwen worden immers enkele jaren nadien al teruggewonnen door de besparing op de energierekening. Een goede isolatie is dus zonder twijfel de meest rendabele investering in de bouw. De thermische isolatie is een heel uitgebreide familie. Tijdens het hele bouwproces wordt isolatie op verschillende plaatsen gebruikt onder de vloer in de spouw onder het dak isolatiemortel plaatsen voor bedrijven op maat De meest gekende soorten zijn glaswol www.isover.be steenwol www.rockwool.be gexpandeerd polystereen www.isomo.be gextrudeerd polystereen www.styrofoam.be polyurethaan www.recticelinsulation.be home producten ruwbouw betonproducten gevelstenen dak vloer en wand isolatie mortel gipsen droogbouw klein gereedschap riolering buitenbevloering granulaten transport fotoalbum informatie contact p. De loof bouwmaterialen producten de loof bvba britse kaai brugge tel. fax.

over ons bouwdrogers offerteaanvraag contact star beads wilt u kwaliteit in uw woning begin dan bij de basis. Alles start met een stevige constructie en goede isolatie. Ivo van dooren levert altijd kwaliteit af en werkt dan ook met uitstekende materialen. Star beads is isolerende mortel op basis van eps die vermengd is met het additief isostay en cement. Het is het ideale isolatiemateriaal zowel akoestisch als thermisch. Bovendien is star beads heel licht milieuvriendelijk en drukvast. Dit materiaal isoleert de isolatiemortel zelfs tot meer dan mortel met gerecycleerde korrels. Het voordeel voor jou korte droogtijd geluidsisolerend snel te plaatsen n als resultaat ook lagere energiekosten. Wij zijn fan laat u ook overtuigen door de voordelen van star beads tijdens een vrijblijvende afspraak. Meer info over star beads je bericht is verzonden. Er is iets fout gegaan probeer later opnieuw. Ivo van dooren vroente rijkevorsel tel bekijk ons aanbod van isolatiemortel plaatsen infoivovandooren.be copy plug sitemap laatste update .

Meer info over Isolatiemortel plaatsen

secondary navigation over ons nieuws regio s gratis plaatsbezoek main navigation producten referenties faq contact chape chape plus sneldrogende chape plus vezelversterkte chape cement chape anhydriet vloeichape cementgebonden vloeichape isolatiechape isolatiemortel pur spuitisolatie polymix starbeads betopor silver plus polychape polychape akoestische isolatie acoustic reflex acoustic foam tremblex acoustic abrifiber hellingsbeton isolerend hellingsbeton cementchape in helling chape isolatiechape polychape akoestische isolatie hellingsbeton chape plus sneldrogende chape plus vezelversterkte chape cement chape anhydriet vloeichape cementgebonden vloeichape isolatiemortel pur spuitisolatie polymix starbeads betopor silver plus acoustic reflex acoustic foam tremblex acoustic abrifiber isoler.