Menu Sluiten

Isolatiechape Maken

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Vloeropbouw – Ideale Vloeropbouw – Vloeropbouw Professionals – Uitvulchape Vloer – Isolatiemortel Plaatsen – 

Wenst u meer info over isolatiechape maken kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Isolatiechape Maken

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatiechape maken

over ons bouwdrogers offerteaanvraag contact eps isolatiechape bent u op zoek naar een professional die eps isolatiechape kan leggen familiebedrijf ivo van dooren uit rijkevorsel is gespecialiseerd in dekvloeren en isolatie voor nieuwbouw en renovatie. We werken met eps isolatiechape omdat dit een hoogkwalitatief materiaal is dat een stevige duurzame basis vormt voor om het even welk project isolatiechape maken bestellen Eps isolatiechape kan naadloos worden aangebracht en heeft een sterk isolerend vermogen. Op termijn bespaart het u heel wat kosten en geniet u van een lagere energiefactuur. Meer weten over eps isolatiechape contacteer ons met uw vragen via de website of bel ons op. Meer info over eps isolatiechape je bericht is verzonden. Er is iets fout gegaa.

home algemene chapewerken thermische vloerisolatie akoestische vloerisolatie contact onze vloer en chapewerken zullen u niet onberoerd laten thermische vloerisolatie voor een daling van uw factuur nu iedereen steeds meer klimaatbewust wordt kent elkeen ook het belang van goede isolatie. U schenkt uzelf niet enkel meer woon en leefcomfort maar u zult uw energiefactuur ook nog eens fors zien dalen. Een nuttige investering met enkel voordelen dus. Eps en pur bij chapewerken luc vanbossel kunt u dan ook terecht voor thermische vloerisolatie in eernegem en omgeving. Niet enkel in appartementen maar ook in uw woning of bedrijfsgebouw kan dit heel erg nuttig zijn Onze aanbeveling m.b.t. isolatiechape maken Wij zorgen voor alles op een professio.

Kundigheid over Isolatiechape maken

chape en vloerwerken stefaan robyn home chapewerken polystyreenchape chapewapening sneldrogende chape isolatie akoestische isolatie harde isolatieplaten gespoten purisolatie vloertegels natuursteen keramische tegels realisaties nieuws nieuwsberichten project in de kijker offerte aanvragen realisaties all akoestische isolatiechape sneldrogende chape thermische isolatiechape traditionele zand cement chape more thermische isolatiechape more akoestische isolatiechape more sneldrogende chape more traditionele chape load more contacteer ons stefaan robyn anthonis de jonghestraat b sintniklaas tel .. Fax .. Gsm … Chapewerken chapewerken sneldrogende chape chapewapening vloerisolatie akoestische isolatie gespoten purisolatie polystyreenchape harde isolatieplaten vloertegels natuursteen keramische tegels over chape en isolatie richtprijs van chape chape vloer droogtijd van chape chape maken pur isolatie copy chape en vloerbedrijf stefaan robyn design development by digital dudes .