Menu Sluiten

Interne Industriele Verbouwingen

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, … Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dé partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Wij gidsen onze klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op uw maat gerealiseerd door onze ploegen: van ontwerp tot uitvoering.

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Onze expertise

  • Staalconstructies
  • Fabriekshallen
  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Toonzalen
  • Garages
  • Opslagloodsen
  • Manèges

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij bezorgen u een voorstel op maat van uw project. 

03148780314878

Meer info

tags: Industriebouw – Industriele Nieuwbouw – Industriele Renovatie – Leveranciers Industriebouw – Industriebouw Limburg – 

Wenst u meer info over interne industriele verbouwingen kijk dan vlug op https://www.axor.be | Interne Industriele Verbouwingen

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Interne industriele verbouwingen

overslaan en naar de inhoud gaan home projecten bouwkunde team vacatures contact facebook uitbreiding kuma met jeugdcentrum print vorige volgende uitbreiding bestaande kunstacademie met nieuwbouw jeugdcentrum en verbouwing bestaande kunstacademie het geheel van de verbouwing en uitbreiding kuma maldegem bestaat uit twee gedeelten. Deel fase is de verbouwing van de huidge kunstacademie kuma dit is het voormalig hospitaal een gebouw daterende van waarin de school sinds gehuisvest is en dat opgenomen is op de erfgoedlijst. De verbouwingswerken hebben tot doel de brandveiligheid de functionaliteit de toegankelijkheid en de warmte isolatie te optimaliseren interne industriele verbouwingen voor bedrijven op maat Hieroe zijn een aantal nieuwe ingrepen voorzien. De centrale ink.

menu over ons airco ventilatie verwarming sanitair service realisaties nieuws vacatures contact verwarming op zoek naar warm advies bij een verbouwing of een nieuwbouwproject is de keuze van uw centrale verwarming cruciaal.verplaetsen installeert energiezuinige condensatieketels op gas en stookolie n is ook gespecialiseerd in duurzame vormen van energiewinning zoals warmtepompen zonneboilers thermische en fotovoltasche zonnepanelen warmterecuperatie en warmtekrachtkoppeling. Onze interne studiedienst tekent voor u het volledige project uit in combinatie met de nodige radiatoren convectoren vloer en wandverwarming zodat uw wooncomfort optimaal is. Wij denken economisch en ecologisch .

Wetenswaardigheden over Interne industriele verbouwingen

emailprotected nl nl fr home projecten totaalpartner brochures brochures blog remotec in beeld over ons over ons de geschiedenis van remotec vacatures gratis analyse contact menu home producten projecten totaalpartner brochures over ons gratis analyse contact nl nl fr terug brochures blog remotec in beeld terug over ons de geschiedenis van remotec vacatures de geschiedenis van remotec je bent hier home over ons de geschiedenis van remotec de geschiedenis van remotec de stichter van remotec jeanyves crevecoeur studeerde af als kapitein ter langen ommevaart aan de zeevaartschool. Na een aantal keren de wereld rondgevaren te hebben startte hij zijn eerste carrire aan wal. In kwam de eerste grote verandering toen tijdens de tweede oliecrisis de raffinaderij van texaco gent volledig sloot waarom kiezen voor interne industriele verbouwingen Hij was daar toen marine superintendant en verantwoordelijk voor alle binnen en buitengaande schepen van texaco in de havens van zeebrugge en gent. Door de oliecrisis drong een volledige reconver.