Menu Sluiten

Innovatieve Energiezorgpartner

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Cenergie, het synoniem van integrale energiezorg

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Cenergie is sedert 1997 actief als een zelfstandige onderneming, gespecialiseerd in integrale energiezorg, en ontwikkelde zich tot een gezaghebbende specialist op het gebied van innovatieve duurzame energieconcepten en -technieken.

Cenergie stopt al zijn energie in het duurzaam optimaliseren en beheren van de energie in bestaande en nieuwe gebouwen

De doelstelling is het creëren van een duurzaam evenwicht tussen energieprestatie en –efficiëntie, woon- en werkcomfort en project- en facilitybeheer. Dat alles met het oog op het hoogst mogelijke rendement tegen de laagst mogelijke kostprijs. Cenergie werkt daartoe samen met meer dan 30 hoogopgeleide specialisten die vanuit de vestigingen in Antwerpen en Brussel in het hele land inzetbaar zijn.

Onze diensten

Advies

Audits

Energiezuinige technieken

Energiebeheer

Cenergie werkt voor overheden, bedrijven en organisaties die begaan zijn met duurzaam bouwen en renoveren en energie-efficiëntie in het algemeen. Met Cenergie kiezen ze voor een integraal energiezorgplatform, gebouwd op de vier pijlers: advies, audits, energiezuinige technieken en energiebeheer.

2505889

Meer info

tags: Advies Circulair Bouwen – Klimaatneutraal Bouwen – Circulariteit Gebouw Meten – Proces Circulair Gebouw – Evaluatietool Circulair Bouwen – 

Wenst u meer info over innovatieve energiezorgpartner kijk dan vlug op https://www.cenergie.be/nl/ | Innovatieve Energiezorgpartner

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Innovatieve energiezorgpartner

franais nederlands volg ons op home over ons diensten advies ste lijns advies bouwfysische simulaties ccalc circulair bouwen daglichtsimulaties duurzaam materiaalbeheer duurzaam waterbeheer duurzaamheid meten duurzame energie dynamische gebouwsimulaties energieconceptstudie epb haalbaarheidsstudie klimaatneutraal bouwen kostenbatenanalyse opleidingen phpp audits comfortmeting conditiestaatmeting globale innovatieve energiezorgpartner binnen uw budget audit grootverbruikers milieuvergunning potentieelscans thema audit verplichte audit volgens richtlijn energiezuini technieken ontwerp aanbesteding werfopvolging oplevering commissioning energiebeheer energiemonitoring meetcampagnes energiezorg referenties actueel jobs contact over ons cenergie het synoniem van integrale duurzaamheid cenergie is ontstaan uit. een initiatief van de universiteit antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energieaudits in gebouwen en beleidsondersteunend werk Een extra woordje over innovatieve energiezorgpartner Cenergie is sedert actief als een zelfstandig studiebureau en adviseur gespecialiseer.

.

Feiten over Innovatieve energiezorgpartner

.