Menu Sluiten

Info Over Staalskeletbouw

VL-Trac is gespecialiseerd in de bouw van agrarische, commerciële en industriële bedrijfsgebouwen.

Een gebouw, dat stààt.

U heeft een project. Of u nu kiest voor staalstructuren, prefabbeton of houtbouw, aannemingsbedrijf VLtrac Bohez geeft uw dromen en plannen vorm, van ontwerp tot uitvoering. Een hoogst functioneel industrieel, commercieel of agrarisch gebouw met uitstraling, dat stààt. Duurzaam en solide.

Wat doen wij?

Een gespecialiseerd team van vakmensen.

Als complete prefabbouwer (metaal, hout, beton) legt VLtrac Bohez zich toe op de constructie van industriële, agrarische en kmo-gebouwen, inclusief betonwerken. VLtrac Bohez opereert ook als toeleverancier van gelaste staalstructuren en subcontractor voor de metaalverwerkende nijverheid.

Iedere niche vraag aangepaste kennis. Elke activiteit vergt vaardigheid. Bij VLtrac Bohez zit u veilig! Voor elke opdracht schakelen wij onze juiste experts in: een gespecialiseerd team van vakmensen, in de rug gesteund door een performant productieapparaat. Zo bent u verzekerd van de brains, de skills én de capaciteit.

00711660071166

More info

tags: Industriebouw – Aannemer Industriebouw – Utiliteitsbouw – Aannemer Utiliteitsbouw – Landbouwloods – 

Wenst u meer info over info over staalskeletbouw kijk dan vlug op https://www.vltracbohez.be/nl/home | Info Over Staalskeletbouw

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Info over staalskeletbouw

overslaan en naar de inhoud gaan hulp nodig login facebook twitter gplus linkedin toggle navigation home over ons binnenland buitenland u zoekt u biedt waardebepaling blog contact een nieuwe thuis voor u en uw gezin wij regelen alle noodzakelijke formaliteiten. U geniet ondertussen van uw vrije tijd. Meeus vastgoed projectbegeleiding contacteer ons aangaande de lopende projecten advies bij aankoop of verkoop van uw e verblijf begeleiding van a tot z van organisatie bezichtigingstrip tot afhandeling bij plaatselijke notarissen nationale en internationale aankoop en verkoopbemiddeling ons in jaar opgebouwd netwerk biedt u de beste en snelste opportuniteiten op de vastgoedmarkt informeer mij stelt u zich vragen bij de haalbaarheid van een renovatie terecht bij ons ontvangt u correct advies zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. te koop te huur lijfrente verkoop te huur te koop alle locaties antwerp.

bessems staalarchitectuur staalskeletwoningen visie een staalskeletwoning laat de bouwheer de nodige vrijheid voor de invulling van zijn project en van zijn budget met beduidend meer ruimte voor eigen werk en fasering. Ingenieurarchitect johan bessems heeft met een honderdtal projecten inmiddels voldoende ervaring en erkenning verworven met de realisatie van staalskeletwoningen info over staalskeletbouw prijs aanvragen Met een passie voor staal en rationeel bouwen tracht hij als zaakvoerder van het architectuurbureau bessems staalarchitectuur een budgetvriendelijk alternatief te bieden in het hedendaags bouwlandschap. De traditionele bouwmethoden voldoen steeds minder aan de huidige eisen betreffende flexibiliteit en duurzaamheid. Een staalskeletwoning laat de bouwheer de nodige vrijheid voor de invulling van zijn project en van zijn budget met beduidend meer ruimte voor eigen werk en fasering. Het ontwerp en de uitvoering van de woning worden.

De discipline van Info over staalskeletbouw

home referenties producten isolatie gevelreiniging verwarming en electriciteit certificering en keuring constructie eurosteelframing epc stappenplan technische info links contact menu home producten isolatie gevelreiniging verwarming en electriciteit certificering en keuring constructie epc stappenplan technische info links contact constructie de lichte staalskeletopbouw van porbel amp co biedt flexibele oplossingen voor de druk op de schaarse bouwoppervlakte betonstop energie co uitstoot en mobiliteit. Meer en meer jonge gezinnen singels en gepensioneerden verhuizen naar een stedelijke omgeving De verkoopwaarde van info over staalskeletbouw Een zadel of plat dak kan weggenomen of vervangen worden door b.v. Een kangoeroe of extra appartement. Het dak krijgt een extra isolatie terras groen dak in combinatie met zonnepanelen staalskeletbouw van porbel is lic.